Tegnap egesz nap mocorgott a babam, azt hittem attol h. pepsit ittam, amugy nem szoktam, ejszaka is mocorgott nagyon sokat, szinte alig aludt, gondoltam meg mindig a pepsi hatasa, ma is eleg sokat mocorog, vajon minden rendben van-e vele?
Figyelt kérdés
Nem szokott ennyit mozogni,de ha nappal megis akkor ejszaka nem.aggodom lehet nem fer el a pocimba mert eleg pici a hasam ahhoz kepest h.35hetes vagyok2008. júl. 28. 16:54
1/3 anonim válasza:
Szia! Biztos minden rendben van, elvégre rájuk is sok minden hat. Most pl. a melegfront is befolyásolhatja. Nekem van olyan, hogy szinte egész nap rendezkedik odabenn, utána meg két napig nyugi van, néha bejelentkezik, de semmi extra.
Nem hiszem, hogy azért kellene aggódni, mert sokat mocorog, gond akkor van, ha egyáltalán nem mocorog.
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a kólától lett volna, bár nincs kizárva. Biztosan helyezkedik már a nagy nap előtt. Nekem is néha meg nem áll, néha meg úgy kell koncentrálni hogy érezzem. Addig jó, amíg intenzíven érzed! Boldog napokat! 31 hetes kismami
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem kell izgulni!mindenki azt mondja hogy addig jó amíg mozog.Nekem is állalában napközben szinte alig-alig,este meg mint aki körhintában van mert meg sem áll.28hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!