SZTK-ba megyek majd jövőhéten a terheléses cukorvizsgálatra, kell időpontot kérnem?
Beutaló az van.:) Hű, akkor előtte való nap jól meg kell majd nyugtatnom magam, mert nem elég hogy majd enni nem ehetek de még várni is kell.:( :)
Köszi szépen a válaszokat!
Boldog babavárást!
Szia! Én csak a saját példámat tudom elmondani. Nálunk a rendelőben nem kell időpontot kérni, viszont reggel 7-re /akkor kezdődik a vérvétel/ meg kellett jelennem. Sorszámot sem kellett vennem mert elsőnek behivtak. Meg kérdezték ugyanis hogy ki vár terheléses cukorvizsgálatra.
Levették a vért megitatták velem a cukros vizet /ezt előtte patikában ki kellett váltani már mint a cukrot/,
Aztán másfél óra múlva ujra vérvétel majd rá félórára még egy. Remélem tudtam segiteni. Beutalót viszont a háziorvostól kellett kérnem.
Beutaló van, meg a cukorról is tudok, hogy vinni kell, meg egy fél citromot is lehet.
De köszi szépen a kielégítő választ!:)
En a haziorvosi rendeloben csinaltattam meg (ott megcsinaljak a terhessegi verkepet, vizeletet, stb, tobbszor is, ha kell). Nekem kellett idopontot kernem (meg az egyszeru vervetelhez is kell).
Az en dokim azt mondta, hogy nem kell a glukoz cuccot meginni, eleg egy sor csoki vagy egy Sportszelet, es egy szendvics. Igy azert egyszerubb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!