Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SZTK-ba megyek majd jövőhéten...

SZTK-ba megyek majd jövőhéten a terheléses cukorvizsgálatra, kell időpontot kérnem?

Figyelt kérdés
Bocsánat ha hülye kérdés, de eddig mindig kórházba mentem vérvételre meg minden vizsgálatra és nem tudom.
2008. júl. 28. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell időpontot kérned!
2008. júl. 28. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Időpont nem kell, csak a beutaló amit a doki ad. Meg persze sok sok türelem...:) Üdv. 31 hetes kismami
2008. júl. 28. 15:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Beutaló az van.:) Hű, akkor előtte való nap jól meg kell majd nyugtatnom magam, mert nem elég hogy majd enni nem ehetek de még várni is kell.:( :)

Köszi szépen a válaszokat!

Boldog babavárást!

2008. júl. 28. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én csak a saját példámat tudom elmondani. Nálunk a rendelőben nem kell időpontot kérni, viszont reggel 7-re /akkor kezdődik a vérvétel/ meg kellett jelennem. Sorszámot sem kellett vennem mert elsőnek behivtak. Meg kérdezték ugyanis hogy ki vár terheléses cukorvizsgálatra.

Levették a vért megitatták velem a cukros vizet /ezt előtte patikában ki kellett váltani már mint a cukrot/,

Aztán másfél óra múlva ujra vérvétel majd rá félórára még egy. Remélem tudtam segiteni. Beutalót viszont a háziorvostól kellett kérnem.

2008. júl. 28. 16:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Beutaló van, meg a cukorról is tudok, hogy vinni kell, meg egy fél citromot is lehet.

De köszi szépen a kielégítő választ!:)

2008. júl. 28. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Hűha, mik vannak!!!Nekem elötte 5héttel időpontot kellett kérnem, és nem kellett sem cukrot, sem citromot vinnem...mindent adtak ott. Fél 8kor levették a vért, és legközelebb csak 2óra múlva kellett mennem. Addig ihattam ásványvizet!! Ja, és én teát ittam. (menza tea, csak sokkal édesebb):D
2008. júl. 28. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, és én is sztk-ban voltam. Amúgy a vért nekem sem ott vették soha, hanem vagy a véradóba vagy a háziorvosnál..amúgy az elöző voltam...32hetes kismami:D
2008. júl. 28. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:

En a haziorvosi rendeloben csinaltattam meg (ott megcsinaljak a terhessegi verkepet, vizeletet, stb, tobbszor is, ha kell). Nekem kellett idopontot kernem (meg az egyszeru vervetelhez is kell).

Az en dokim azt mondta, hogy nem kell a glukoz cuccot meginni, eleg egy sor csoki vagy egy Sportszelet, es egy szendvics. Igy azert egyszerubb volt.

2008. júl. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!