-Mért nem lehet testi kapcsolata valakinek ha nyolchetes terhes? És mért kell tizenhat hetet várni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 15:03
1/9 anonim válasza:
miért ne lehetne 8 hetes terhesen testi kapcsolata?
veszélyeztetett terhesség más,ott vigyázni kell,de amugy nem is hallottam ilyet
2/9 anonim válasza:
Ezt attól kellene megkérdezned, akitől ezt hallottad.
3/9 anonim válasza:
Mert nagy a vetélés kockázata.
Nem veszélyezett terheseknél is.Aztán nem kell csodálkozni,ha "elmegy" a baba.Egyébként a 12 hét egy nagy mérföldkő.Addig ajánlatos "vigyázni",ez a fizikai megterhelésekre is vonatkozik!
4/9 anonim válasza:
Ahogy az utolsó válaszoló irta a vetélés kockázata miatt.Sokan a sex után vérzegetnek,általában a 12 hetet kell megvárni.
5/9 anonim válasza:
mi csináltuk az első harmadban is, és nem lett gond.
6/9 anonim válasza:
Szia! Csak akkor nem szabad szexelni, ha az orvos kimondottan megtiltja. Egyébként nyugodtan. Én ha tehetném a nap minden percében szexelnék...:)
7/9 anonim válasza:
Szabad a szex, ha az orvos nem tiltja, ha nem okoz vérzést vagy más gondot. Mindhárom terhességemet végigszexeltem :))
8/9 anonim válasza:
miert ne lehetne?es mi az a 16 het mi van?
9/9 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom nem mondott semmi ilyesmit, viszont a védőnőm igen. Mivel nem volt semmi panaszom, mi ugyanúgy szeretkeztünk, mint addig bármikor. Ma vagyunk 13 hetesek és eddig nem volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!