Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » -Mért nem lehet testi kapcsola...

-Mért nem lehet testi kapcsolata valakinek ha nyolchetes terhes? És mért kell tizenhat hetet várni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

miért ne lehetne 8 hetes terhesen testi kapcsolata?

veszélyeztetett terhesség más,ott vigyázni kell,de amugy nem is hallottam ilyet

2009. dec. 27. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt attól kellene megkérdezned, akitől ezt hallottad.
2009. dec. 27. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Mert nagy a vetélés kockázata.

Nem veszélyezett terheseknél is.Aztán nem kell csodálkozni,ha "elmegy" a baba.Egyébként a 12 hét egy nagy mérföldkő.Addig ajánlatos "vigyázni",ez a fizikai megterhelésekre is vonatkozik!

2009. dec. 27. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy az utolsó válaszoló irta a vetélés kockázata miatt.Sokan a sex után vérzegetnek,általában a 12 hetet kell megvárni.
2009. dec. 27. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
mi csináltuk az első harmadban is, és nem lett gond.
2009. dec. 27. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Csak akkor nem szabad szexelni, ha az orvos kimondottan megtiltja. Egyébként nyugodtan. Én ha tehetném a nap minden percében szexelnék...:)
2009. dec. 27. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Szabad a szex, ha az orvos nem tiltja, ha nem okoz vérzést vagy más gondot. Mindhárom terhességemet végigszexeltem :))
2009. dec. 27. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
miert ne lehetne?es mi az a 16 het mi van?
2009. dec. 27. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom nem mondott semmi ilyesmit, viszont a védőnőm igen. Mivel nem volt semmi panaszom, mi ugyanúgy szeretkeztünk, mint addig bármikor. Ma vagyunk 13 hetesek és eddig nem volt semmi gond.
2009. dec. 28. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!