Mekkorának kell lennie egy 38 hetes magzatnak?
Nyugi, nehogy bepánikolj! Egy átlagos 38 hetes baba 3100 g, de ez átlag, a babák pedig ritkán olvassák az orvosi teszteredményeket! :) Az átlagostól eltérhetnek, szerintem HA tényleg 2870 g a babád, az max. egy kicsit kisebb az átlagostól, de legalább könnyebb lesz megszülnöd, kint pedig bőven lesz ideje megnőni! Egyébként meg ezekre a mérésekre nem igazán lehet azt mondani, hogy pontos. Nekem az utolsó hetekben meg sem mérték, a dokim mondta, hogy azért, mert FÉL KG ELTÉRÉS LEHET az UH által mért adat és a baba valós mérete között. Nekem azt mondta a dokibácsi, hogy a paraméterek alapján egy átlagos, 3 kg körüli babára számítsak, nem is volt igazán nagy pocim sem. A szülészorvosom is meglepődött, mikor kibújt a fiam 4002 grammal.... :D A babámnak a fejkörfogata a középérték alatt volt mindig és ugye ez az egyik alapja a tömegszámításnak.
Tehát nyugalom, semmi baj a babáddal!!!!
Könnyű és gyors szülést kívánok és egy NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!
Nyugodj meg, nem kell feltétlenül a megadott paraméterekkel rendelkeznie a babónak, a lényeg, hogy egészséges legyen.
Neked legalább mondtak becsült súlyt, nekem mindig azt mondták, hogy jó nagy a baba és a korához képest mindig 2 héttel többre becsülték. Majd kiderül, ha már kinnt lesz. 38 hetesek vagyunk
Szia nekem a 36 hetes Uh-án azt mondták,hogy 2600g-os a fiam erre pont egy hétmúlva megszültem 37 hetesen 4200g-al.Ne aggódj.Most meg se kérdezem mekkora a lányom.:)
33 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!