Ez mitől van? Nincs okom aggodalomra?
Figyelt kérdés
22. hétben járok. eddig nagyon izgága volt a babám, sokat mocorgott, szépen kinyomta magát. tegnap és ma viszont kevesebbet mozgott. Ma reggel nyomta szépen ki magát, sokat rugdalózott, azóta meg csak nagyon keveset érzem és nagyon gyengén. Ez mitől van? E miatt nem kell aggódnom? Ha csak reggel érzem igazán mozogni és a nap többi részében csak piciket, az még jó? Hiába ettem, feküdtem a hátamra, semmi.....néha pici lüktetést érzek.2014. máj. 6. 19:24
1/5 anonim válasza:
Ugyanígy volt velem is, én felmentem a kórházba szívhangot nézetni.
Minden rendben volt.
Talán az idô is hatással van a babákra.
2/5 anonim válasza:
Neked sincs 2 egyforma napod, a babának sincs. A frontok pedig még jobban bekavarnak. Napok óta az enyém sem olyan aktív, mint eddig. 32. hetes
3/5 A kérdező kommentje:
ma nálam is néztek szívhangot, de azért kérdem, hogy ha ennyit mozog napközben, akkor ne aggódjak ugye, mert így lehet hetente járhatnék szívhangot nézetni. Gondoltam beszerzek egy szívhangfigyelőt, de ma az orvos is nagyon nehezen találta meg vele. Nyomkodta a pocim, hogy felébresszük, mert a gerince volt a hasfalam felé és nem találtuk a szívhangot. Szerencsére nehezen, de meglett :) Viszont emiatt bizonytalanodtam el, ha vennék itthonra ilyen készüléket és nem találnám, biztos bepánikolnék... hisz még az orvos is nehezen találta meg, ráadásul a kis pici kincsem folyton arrébb fötört, nem tetszett neki a készülék.
2014. máj. 6. 19:37
4/5 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki vett ilyen készüléket, és folyton sík ideg volt, mert alig vagy egyáltalán nem találta meg a szívhangot. Ne paráztasd magad feleslegesen, minden rendben lesz :)
5/5 anonim válasza:
Nekem van ilyen készülékem. Engem nagyon megnyugtat. Ha valamitől beparázok,előveszem és meghallgatom. Szerintem hasznos és jól használható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!