Ki mennyit szán babakocsira?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 18:55
11/14 anonim válasza:
Jaj de le lettem pontozva!!!Csak mellékesen osztràk fizetésből dràgàbbra is vehettünk volna!! 😊
13/14 anonim válasza:
90 volt amit szerettem volna 61 ezerért újonan akcióba sikerült megvenni
14/14 anonim válasza:
Szerintem újként olyan 100 körül már tudsz jót venni, főleg ha kifogsz valami akciót. Végül mi 90-ért tudtunk venni egy olyat, ami minden elvárásunknak megfelel. Ha használtan veszel jó állapotban lévőt és minőségit, akkor szerintem olyan 50-60-70. Mi is néztünk ilyen 150 fölötti és határ a csillagos ég kategóriát, de semmivel sem tudott többet. Sőt vagy baromi nagyok és nehezek voltak, vagy kicsi designosak, de félő, hogy az a gyerkőcnek is kicsi lesz egy pár hónap múlva és akkor kit érdekel a design.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!