Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes 3 napos terhes vagyok....

6 hetes 3 napos terhes vagyok. Utolsó menszim június 14-én volt. Tegnap orvos azt mondta UH-után hogy csak 3 hetes vagyok. Hogy lehet ez? Nem értem.

Figyelt kérdés
Nem lehetek 3 hetes ,mert akkoriban együtt sem voltam a párommal,hogy 3 hetes legyek...
2008. júl. 28. 07:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Ez azért van mert az utolsó mensi első napjától számítva vagy 6 hetes....Ő pedig a legnagyobb kincsedre...a babádra értette h 3 hetes.

Mivel nem az utolsó mensi első napján fogant...ezért nem egyezik a két dolog.

Remélem érted....

Jó babavárást

13 hetes kismama

2008. júl. 28. 08:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem,de akkor ha most ha valaki megkérdezi mit mondhatok,hat hetes vagyok vagy három?
2008. júl. 28. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is akkor volt az utolso mensim,pénteken megyek dokihoz,ha gondolod,megirhatom Neked,h nekem mit mondott!
2008. júl. 28. 08:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké megköszönném!!
2008. júl. 28. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:
szia!Én vagyok az utolso válaszolo!Kaptam mára idöpontot,igaz,csak este hatra,de mindenképp leirom,h mi volt.Ok?
2008. júl. 28. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy köszike!!
2008. júl. 28. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia!Most jöttem a dokimtol,5hetes vagyok az ultrahang szerint.
2008. júl. 28. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!