Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes, 4 napos vagyok....

10 hetes, 4 napos vagyok. Tegnap óta nagyon rosszul vagyok, pedig eddig egész jól viseltem. Jelentkezhetnek ilyen későn ezek a tünetek?

Figyelt kérdés
Egyfolytában hányingerem van, aludni sem tudtam, és enni sem tudok. Ha eszek valamit, irány a WC, bár hányni nem tudok. Mit csináljak, amitől jobb lenne?
2008. júl. 28. 06:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Benne vagy az első trimeszterben (amimre jelmzőek ezek a tünetek). Igen, lehet ilyen "későn" sőt tartahat egész terhesség alatt is. Reméljük nem fog :)Mivel később meg a méh nyomja(nyomhatja) a gyomrot felfelé, ez okozhat állandó émelygést.

A barátnőimnek ez vált be:

1. keksz az éjjeli szekrényen. Felkelés előtt szépen elrágcsálva és még vagy 10 percig nem felkelve.

2. Gyömbér ital (Canada dry) iszogatása

Jobbulást! :))

2008. júl. 28. 07:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia

Persz most is lehetsz még rosszul...

Nekem aa felkelés elötti, ágyban elfogyasztott 1-2 keksz + hideg gyümölcslé segített, majd vártam 15 percet és úgy keltem fel.

De mindíg rágcsálj valamit, h rendben legyen a vércukorszinted s jobb lesz.

Jó babavárást

13 hetes kismama

2008. júl. 28. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:
persze, hogy jelentkezhetnek ilyenkor is ezeke a tünetek:-(. A keksz tényleg jó, bár én az édestől szintén rosszul voltam, a Korpovit viszont segített. Minden felkelés után közvetlenül ittam magneB6 pezsgőtabit és vettem be 1 szem gyömbér kapszulát. Napközben alkalmanként 1-1 B6 tabletta is segíthet+egyél sok gyümölcsöt! Kitartást, jó babásodást!
2008. júl. 28. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 9. héttől kezdődöt a hányás, addig "csak" émelyegtem. Utána bepótoltam mindent.

Ez az alső harmadban normális, ne aggódj!

2008. júl. 28. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!