4dx mozi terhesen?
Figyelt kérdés
Szeretnék 4d moziba menni csak hogy 26 hetes terhes vagyok. A Cinema city oldalán azt írják nem javasolt, de mégis mennyire rázos? Azoknak a véleményére lennék kiváncsi akik esetleg voltak már. Természetesen ha veszélyes nem megyek!!!!2014. máj. 5. 01:25
1/5 anonim válasza:
szerintem annyi, hoyg hányingered lehet, de az lehet bárkinek amúgy, de terhesen talán jobban előjöhet.
Mi voltunk terhes anyukával 4d moziba és semmi nem volt, nem is gondoltuk, hogy nem mehetne és ő sem nézett utána ennek. Azóta él és virul a kislány, semmi bajt nem okozott.
2/5 anonim válasza:
Én voltam, a 4d-vel semmi baj nem volt, a hatalmas zaj miatt viszont nem aludt a picur, végig rugdosódott a pocimban :)
3/5 anonim válasza:
Mi is csak sima moziba jartunk.de utalta hogy olyan hangos.ugyhogy aztan mar nem is mentunk.
4/5 anonim válasza:
Én is akartam menni terhesen, de végül nem mentem. A párom elment, azt mondta jobb, hogy nem voltam, nagyon rázott. Gondolom filmfüggő is, de szerinte sok lett volna. Nem bántam meg, hogy nem mentem. Moziba 3d-be mentünk, az jó volt, de tényleg végig rúgott, nem szerette, hogy hangos.
5/5 anonim válasza:
Én nem mennék a helyedben ... nagyon ráz a szék.... az nem hiszem h jót tenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!