Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. terhességnél hányadik...

3. terhességnél hányadik héttől éreztétek a babát mozogni?

Figyelt kérdés
A kisfiam 6,5, a kislányom 4,5 éves. A fiamat a 20. héten, a kislányomat 16. héten kezdtem érezni. Már lassan 5 éve voltam kismama. Azt hallottam, hogy minél többször terhes az ember lánya, annál hamarabb érzi a babát mozogni. Vagy már sok idő eltelt az előző terhesség óta? Engem most idegesít, hogy még nem érzem. Egyébként 14+4 vagyok. Köszi a válaszokat!
2009. dec. 26. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Első babámat várom, de csak a 17. hét végétől éreztem. Motoszkálást nem, egyből rúgást kaptam. :)

Állítólag van aki a 13-14. héttől is érzi, ha nem első kismama

2009. dec. 26. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Á, ne idegesítsen! Én is így hallottam, hogy minél többedik, annál hamarabb. Az elsőmet 20 hetesen, a másodikomat 18 hetesen és most a harmadikat is 18 hetesen éreztem meg először. Szerintem erre nincs szabály, ugyanúgy ahogy a "minél többedik szülés, annál gyorsabb" sem szabály.
2009. dec. 26. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elsőt 20 hetesen, másodikat 17 hetesen, harmadikat most várom, őt 18 hetesen éreztem először.
2009. dec. 26. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
14+5 hetes voltam amikor eloszor ereztem. (a 2 lanyomat a 16. heten, most 16+5 vagyok) Szerintem par napon belul erezned kell. :)))
2009. dec. 26. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Igazából most minden idegesít, pedig 3. terhességnél már nyugodtabb is lehetnék. Rettegve várom az AFP-t és a genetikai UH-t utána. Közben zavar a 12. heti uh eredmény is, pedig a doki szerint minden rendben volt vele, méretei megfelelőek. A nyaki redő aggaszt, pedig tudom, hogy 3 mm-ig normális és az én babámé 1,6 mm volt. Tehát teljesen érthetetlen, hogy miért zavar, hogy nem csak 1 mm pl. És persze a dokiban is maximálisan megbízok, nem véletlenül szülöm nála már a harmadik bébit. Ti is szoktatok ilyen "gágyultak" lenni? Bár én minden téren ilyen aggódós vagyok sajna.

2009. dec. 26. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!