Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masodik terhessegnel mikor...

Masodik terhessegnel mikor ereztetek eloszor a babat mozogni? Igaz hogy elobb lehet erezni meg latni a pocit?

Figyelt kérdés
En elso babanal 21 hetesen ereztem eloszor, elegge keson. Vajon most a masodik picinel is ilyen keson fogom erezni? Igaz meg csak 8 hetes vagyok, de erdekel, es a parom ugy latja hogy mar kicsit gombolyodik alul a hasam. :)
2010. szept. 3. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
nincs rá szabály. én az elsőnél 14. héten, a másodiknál 13. héten éreztem
2010. szept. 3. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Én első babánál már 16 hetesen éreztem a bugyborékolást,18 hetesen,meg már rendesen éreztem a mocorgást.Második babámat várom,15.hétben járok,de már nem csak akkor érzem a mocorgást,ha pihenek és odafigyelek rá,hanem akkor is,mikor a dolgomat csinálom.Tegnap este már a párom is érezte.Nagyon jó!
2010. szept. 3. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Valóban előbb növekszik a poci, de hogy mikor mozdul meg, az szerintem babafüggő. Nekem a fiam után lányom lett, és 2x annyit mocorgott. Kb. ugyanakkor éreztem először mint a fiamnál, de egészen más volt.
2010. szept. 3. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első babát 18hetesen éreztem először, de nagyon enyhén. A msáodikat már 16hetesen, enyhén, a harmadikat pedig már NEM VICC a 12.héten! Egyébként a harmadiknál, a 18heti mozgolódásai már elég erősek volta, most vagyok 25hetes és már hullámzik a pocim. :)
2010. szept. 3. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Uccsó vok, a hasam a másodikkal volt jóval nagyobb, most a harmadikkal szinte még nincs semmi, de a lányeg, hogy egészséges, és szépen mozog a pocim mikor rugdos :)
2010. szept. 3. 10:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a lányomat pont 20hetesen éreztem,most a fiamat 18+4hetesen.Látni még nem látszik(21hetes vagyok),de kivülröl már érezni ahogy rug.
2010. szept. 3. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a fiamat 13hetesen, a lányzót 16hetesen... Pont szóvá tettem, hogy milyen dolog, még nem jelentkezett...

Most 23hetes vagyok, és már apa is érzi a kiscsajt:)

2010. szept. 3. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Elsőt 17 hetesen, másodikat 14 hetesen éreztem, és tényleg hamarabb kezdett gömbölyödni a hasam a másodiknál :)
2010. szept. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!