Nem lesz semmi baj nyugi!!! Többet azért ne egyél!!!Nyugi!!!!! Boldog babavàràst!25hkm
2014. máj. 3. 13:09
2/15 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Az én fiam a rum cocostól pörgött be mindig. :) Persze csak néha és 1-2 szemet ettem. 16 hós, makk egészséges. :)
2014. máj. 3. 13:24
3/15 anonim válasza:
Jajj de felelotlen vagy, most biztos alkoholista babat fogsz vilagra hozni. :D
Ugyan mar dehogy lesz baja. :-). Ne aggodd tul. Ez semmiseg.
2014. máj. 3. 13:30
4/15 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja.
Alkohol is lehet inni, nyilván nem töményet és nem sokat. A minőségi vörösbort egyébként szokták is ajánlani az orvosok.
A desszertekben, csokikban egyébként is minimális az alkohol tartalom, tehát lehet enni nyugodt szívvel.
2014. máj. 3. 13:32
5/15 anonim válasza:
Azért ne legyünk már ennyire hülyék! Használjuk már az agyunkat!Mi baja lenne két szem mon-cheritöl?? Most komolyan kérdezem!? Meghal vagy mi? Azért az emberi butaságnak is van határa!!
2014. máj. 3. 13:50
6/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!Ne húzd fel magad! Árt a szépségednek!
Kedves Kérdező!
Nyugi nem lesz semmi baja a bébidnek.
Én Vadász csokit szoktam enni,az is alkoholos.
Boldog Babavárást!
2014. máj. 3. 15:59
7/15 anonim válasza:
Azta de lettem pontozva!!25hkm
2014. máj. 3. 17:12
8/15 anonim válasza:
6-os
A vadászt én is szoktam enni, nagyon szeretem :D fehércsokis... áhh :)
4-es voltam
32 hkm
2014. máj. 3. 17:33
9/15 anonim válasza:
Lehet én is le leszek pontozva, de néha 1 deci vörös bort meg szoktam inni, télen párszor én is forralt boroztam 1-2 pohárkával. Most hogy itt a jó idő 1-2 doboz citromos sört is megittam már. Ez kb havi 1 alkalommal egy pohárral jelent ha most nagy átlagot akarnék levonni, sőt szülinapomon megittam kb 2 cent házi páleszt is ebéd előtt, jó durva vagyok igaz :D. Szóval ne aggódj az ég világon semmi baja nem lesz tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!