Ha a kismama éhes azt a baba is érzi?
Figyelt kérdés
Èpp kèszitem az ebèdet,hirtelen olyan èhsèg kapott el hogy màr màr a gyomrom is fàj mèg pàr perc ès kèsz az ebèd de a baba is beindult nagyon aktiv lett! Szerintetek ö is èhes? Hozzà teszem reggel 8kor reggeliztem szoval nem èheztetem magam vag ilyesmi! Remèlem nem tartotok hülyènek!?2014. máj. 3. 12:08
1/4 anonim válasza:
Tőled kapja a tápanyagokat,nem a gyomrán keresztül.Éhséget nem érez.
2/4 anonim válasza:
Nem érzi meg.
Az csak neked rossz. Egyrészt az éhség érzet másrészt pedig a szédelgés miatt
3/4 anonim válasza:
Nallam is ez van.Reggel mikor felkelek es meg fekszek az agyban rogton beindul a rugi-bugi:)Es ez egeszen addig tart mig meg nem reggelizek.En is erre gondoltam hogy biztos ilyenkor ehes a picikem:)
4/4 anonim válasza:
A vércukorszint változása rá is hatással lehet, annyiból nem jó gyakran szórakozni az étkezésekkel, hogy a hasnyálmirigyét fokozott munkára készteti a túl magas vércukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!