Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Stresszre, veszekedésre...

Stresszre, veszekedésre megfájdulhat, görcsölhet a hasam? 9 hetes vagyok. Volt valakinek ilyen? Mit csinált ellene?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen a stressztől be lehet görcsölni, de 9 hetesen pont abban az időben vagy amikor elkezd nőni a méh, nyúlnak a tartószalagok és ez is okozhat kisebb görcsöket (ez pl teljesen normàlis). De magnéziummal szépen lehet enyhíteni: magnesii citrici/magnerot/ magne b6.
2014. máj. 2. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, én ha megijedek valamitől, akkor is egyből görcsölök picit. De szerencsére hamar elmúlik. Pl. vezettem, egy autós kifordult elém, szerencsére meg tudtam állni, de nagyon megijedtem, és egyből megfájdult a hasam, csak mikor lenyugodtam, akkor múlt el. Szóval próbáld meg elkerülni az ilyen helyzeteket, próbálj nyugodt maradni, és szedj magnéziumot.
2014. máj. 2. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!