Ultrahangon látják ha valami baj van a baba agyával?
Azt, hogy értelmi fogyatékos azt NEM.
Kb. fél éves kora körül kezd kiderülni!
látják,ha pl. nem kapcsolódik a két agyfélteke,vagy egyszerűen nincs egyik agyfélteke. ilyen súlyosabb hibákat igen. de hogy fogyatékos lesz-e vagy autista vagy értelmi sérült,hasonlók, ilyet nem.
én pl. láttam merre folyik a vére az uh-n,olyan pontos. szóval fizikai degenerációt biztos kiszúr a doki.
Pontosan mire gondolsz?
A 18-20 hetes ultrahangon már megvizsgálják az agyállományát, hogy rendesen épül-e fel, minden a helyen van-e (szebben nem tudom megfogalmazni), de hogy értelmi fogyatékos lesz-e, azt mint az előttem hozzászóló is írta nem fogják tudni megmondani.
Szeretni fogod, ha valamiben nem is lesz ép a kisbabád.
Amikor terveztük a babánkat és szóba került a Down szűrés, azt mondtam, tuti nem tartom meg, ha 60-70%-ra mondják, hogy beteg. Amikor vártam a papírt az eredménnyel, akkor már meg sem fordult a fejemben, hogy betegen nem tartanám meg... Ő akkor is az én babám lenne, nem ő, hanem inkább mi felnőttek tehetünk a betegségeikről...
Sajnos a mai társadalom még nincs felkészülve, hogy befogadja a beteg embereket, de az evolúció sosem áll meg, egyszer elérnek az emberek arra a fokra, hogy egyenértékűként kezelik majd a ma még fogyatékosnak tekintett embereket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!