Kismamik! Raknátok ki pocakos képet facebookra profilképnek? 21 hkm
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 14:02
1/13 anonim válasza:
Biztosan nem! 25 hetes vagyok,de nem raktam ki egyet sem,de nem vagyunk egyformák..!
Tegyél,ha úgy gondolod!
2/13 anonim válasza:
Igen,nekem most is az van kirakva.
3/13 anonim válasza:
Szintén 21 hetes vagyok de még pocakos képet sem töltöttem fel. Nem érzem, hogy itt lenne az ideje, hogy mindenki megtudja. A közeli barátok és ismerősök már úgy is tudjàk. Max a vége felé lehet hogy feltöltök egy-két szolid pocakos képet.
4/13 anonim válasza:
Én nem. Második babánkkal vagyok 31 hetes, de pocakos képet még nem tettem ki.
5/13 anonim válasza:
Az elsővel még nem voltam regisztráltva a face-en, a másodiknál már használtam.
Volt olyan profilképem, ahol csini ruhában vagyok. Volt már akkor egy egész kicsi hasam, de csak aki tudta hogy babát várok, annak tűnt fel. (ez számít?)
Amúgy direkt beállított pocakos képet, ahol a has a főszerep, egyszer sem osztottam meg, profilképnek főleg nem.
(oké, egy zárt körű kismamás csoportba beraktam ilyet egyszer)
6/13 anonim válasza:
Nem profilkép,de nekem van fent.
7/13 anonim válasza:
én nem. Max képet tennék fel, hogy ismerősök, távolabbi családtagok lássák, de nem profilképnek. az nem az én stílusom.
8/13 anonim válasza:
Biztosan lesz fent pocakos képem majd, pl a nyaraláson készült fotók. De direkte, csak azért, hogy mindenki megtudja babát várok nem rakok fel. Profilképnek meg biztosan nem fogok pocakos képet beállítani. A profilképem most is olyan, hogy csak az ismer fel, aki tényleg ismer. Inkább hátulról (kicsit oldalról) fotózott kép.
9/13 anonim válasza:
Profilképnek semmiképp, most vagyok 31 hetes, de még nem raktam fel semmilyen képet. Ha egyszer sikerül rólam egy nagyon jó, azt lehet felteszem, de én sem vagyok az a mindent megosztó típus, főleg mióta kismama vagyok, a privát szférámat nagyon védem. Szerintem ez így is lenne normális. Bár van, aki már az első uh képet már nem is a családjával, hanem egyenesen a fb közösséggel osztja meg.
10/13 anonim válasza:
Én személy szerint nem, de ha valakinek azt tetszik, miért ne tehetne? Ha szeretnél kérdező, szerintem ne tartson vissza más véleménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!