Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Huszas éves elején járó...

Huszas éves elején járó kismamák, beszélgetünk?

Figyelt kérdés

Ki, hogyan éli meg a terhességet?

Tervezett baba volt vagy sem?

Hány hetesek vagytok?

Kisfiút vagy kislányt vártok?

Párotokkal milyen a kapcsolatotok a teherbeesésétől?

Mióta vagytok együtt?

2014. máj. 1. 19:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem féltek vagy féltetek a szüléstől?
2014. máj. 4. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Hát,én is aggódok a szülés miatt.

Attól függetlenül,hogy úgymond le van tisztázva az orvossal,hogy miért kellene programcsászár;tudja,hogy milyen problémával küzdök lelkileg.

Sajnos már 2x álmodtam azt,hogy megindult a szülés és mivel nem adta meg a telefonszámát,csak a "bejelentkezős" telefont tudom,így álmomban természetes úton kellett megszülnöm a fiamat,mert az orvost nem tudták értesíteni...Két napig bőgtem(nyilván nem folyamatosan). Nem túlzok,nagyon-nagyon megviselt már ez is.Azóta sajnos vissza tért a hányingerem minden reggel és délután.

Most kezdtem a 37.hetet és egyre bizonytalanabb vagyok.Nem magamban,hanem abban,hogy mégse úgy jön össze a dolog,ahogy terveztük.Kedvesemmel nem merek együtt lenni,pedig lehetne,de nagyon félek,hogy beindul a szülés és mi lenne a vége.Megérti szegény,de sajnál,mert látja,hogy nekem se jó így.Majd csak vége lesz és bízom benne,hogy minden a legnagyobb rendben fog zajlani.Igyekszem erre gondolni.

És Te kérdező,hogy állsz a szüléssel?

2014. máj. 4. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok 2 héttel szülés előtt fogom tölteni a 21. évenet. Picurommal 33 hetesek leszünk holnap. 18 éves koromtól vagyok a férjemmel az elétől nem védekeztünk, úgyhogy mondhatni két évet vártunk a babára. A terhességet mostmár jól viselem. Az első 5 hónapt végighánytam, de minden percét élvezem a terhességemnek, viszont allig várom, jogy megnyomorgassam. Ő mocorog a világon a legaranyosabban.
2014. máj. 11. 23:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia. második válaszoló vagyok.

Hát félni kicsit félek a szüléstől, de inkább várom. tudom hogy aznap én leszek a legerősebb nő és a férjem szemében a leggyönyörűbb :) szerencsére bent lesz velem, tehát én már türelmetlen vagyok. de még van hátra egy kevés, nem rég töltöttem a 26 hetet.

2014. máj. 12. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!