Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha így táplálkozok lehet baja...

Ha így táplálkozok lehet baja a babának? Saláta, zöldség stb.

Figyelt kérdés

Ez a 2.terhességem.Az elsőnél 23 kilót híztam,lefogytam azóta 18-at és ismét terhes vagyok,6 hetes.

Most nem szeretnék elhízni,és az lenne a kérdésem,hogy salátákat,zöldséget gyümölcsöt,kefírt,puffasztott rizst,felvágottat,tojást eszek,lehet-e baja a babának,vagy ez tartható étrend így?

A válaszokat nagyon köszönöm!!!!

2014. máj. 1. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz meghízni, akkor a cukrosoknak való 180 g-os ch diétát tartsd be. Összesen 6 kilót híztam vele.
2014. máj. 1. 10:33
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez a típusú diéta miről szól pontosan?

Rá tudok keresni a neten így ahogy leírtad?

2014. máj. 1. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Megtalàlod a neten.
2014. máj. 1. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:

A cukorbeteg diéta lényege, hogy kerülöd a magas szénhidrát-tartalmú, főleg a gyorsan felszívó szénhidrát tartalmú ételeket, mint például a fehér liszt, cukor, fehér rizs, tojásos tészta (mert abban fehér liszt van). A 180 gramm ch-s diéta is egyfajta cukorbeteg diéta.

A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz hozzátartozik a hús és a gabonafélék fogyasztása is, terhesen ezekre is szükség van.

2014. máj. 1. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt talàlsz ötleteket szàmitàsokat.én innen rendelek és nagyon finomak az ételek.25hkm

2014. máj. 1. 11:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!!! :)

Bevetek mindent,hogy ne hízzak meg ismét ilyen csúnyán!

2014. máj. 1. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:

De ez csak akkor igaz, ha szigorúan betartod! Én számolgattam a ch-okat, nagyon könnyű elcsúszni vele. Mondjuk az én motivációs tényezőm az volt, hogy inzulinos lettem az utolsó időszakra, így nem volt választásom.

1-es voltam.

2014. máj. 1. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az étrend teljesen rendben van,minden egészséges dolgot beviszel a szervezetedbe.Én 30 kilót híztam az elsővel,sikerült leadni,de egy második babánál már én is nagyon-nagyon odafigyelnék.
2014. máj. 1. 13:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Megnyugtató a válaszod!!!

2014. máj. 1. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!