Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AC azaz a haskorfogat erteke...

AC azaz a haskorfogat erteke az atlag alatti, ugye nincs baja?

Figyelt kérdés

317mm a 39. heten.

A tobbi ertek tokeletes, viszont ez joval az atlag alatt van.

2014. ápr. 30. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

nálam a fejméret hc volt kicsi, ac normál volt. másnap szültem, a fej pont annyi volt, mint az ultrahang szerint, a pocak meg kisebb...

szóval nem pontosak ezek a mérések.

kicsi lett amúgy a babám, de ez genetika, én még kisebb voltam, és a nővérem is alig volt 2,5 kiló. ilyen picik vagyunk.

nekem ilyet kérdezett az orvosom az uh után, hogy cigizek e...

3300 ra saccolták 38. héten, másnap megszületett, és 2850 gramm volt...

nem pontos. és nincs is jelentősége. ne aggódj :)

2014. ápr. 30. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a doki nem mondott semmit, akkor nem kell aggódni. Nekem is a fejkorfogatat mertek nagyobbnak vagy 2-3 héttel, es nagyon-nagy babát becsültek uh alapján.

A 41. heten szultem 1 normális fejkorfogatu, 3200 g-os babat

2014. máj. 1. 02:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a doki nem szólt akkor minden ok! Biztos szólt volna ha valami baj van.

Nekem mindvégig normál súlyre becsülték a babámat olyan 3,5 kg és megszületett a 41. héten 4,5 kg-al . szóval nem lehet hinni a méréseknek. Ja és hát szerintem a feje kicsit nagyobb volt mint a normál 37-es. Bár az egész gyerek nagyobb volt a normálnál.

2014. máj. 1. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia nekem a 40.héten mértek 2héttel kissebb haskörfogatot. Számot nem tudok csak láttam a kijelzőn hogy a haskörfogat alapján 38hetes. mindene kissebb volt. Aztán 4 nap mulva megcsászároztak mert tulhordtam. tök egészséges 3500g os 50 cmes lett a pocakja is rendben volt. meg a feje is minden amit 40 hét 5 naposan néztek 4nap alatt benőtte volna? nemhiszem. Alkati kérdés a lányom aztán 3 hét alatt kinőtte az 56os ruhákat hosszban. Viszont sulyra alig szedett fel valamit. Amikor megszületett inkább kis combos fenekes volt mint az anyja most meg 6 hetesen hosszú mint az apja. nyugi. Attol hogy most kissebbet mértek nincs gond.
2014. máj. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!