Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyugtassatok még légyszi,...

Nyugtassatok még légyszi, hogy a barnázgatás görcsök nélkül nem vészes?

Figyelt kérdés
Terhesség kezdetén vagyok. Szedem a Gravidát,folsavat,magnéziumot,dokihoz majd csak 2 nap múlva tudok menni.:((((((((((
2009. dec. 25. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Ha nincs görcs akkor ,reméljük nem lesz baj.de addig is sokat feküdjél,nekem mikor 8 hetesen volt pici vérzésem ,azt mondták ennek ez a gyógyszere.Vigyázz magadra!19+4hetes kismami
2009. dec. 25. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem tudok nyugtató választ írni.

Nekem is volt barnázgatás/ezzel kezdődött/ 8 hetesen, nem volt görcs, mégis elvetéltem:((

Pedig rögtön mentem dokihoz ahogy észrevettem.

Persze ez nem jelenti,hogy nálad is ez lesz.

Pihenj sokat, nyugalom, és remélem nem lesz semmi baj.

2009. dec. 25. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Én elmennék az ügyeletre. Anno az első babával én is barnáztam, akkor bent is fogott az orvos 10 napra. Már csak azért is érdemes azonnal orvoshoz menni, hogy kapj babamegtartót (ultrogestan), nehogy elmenjen!
2009. dec. 25. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt csak egy megbízható orvos tudja megmondani, hogy baj-e vagy sem. Irány az ügyelet, minden jót!
2009. dec. 25. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a 7. héttől barnáztam 2 hétig,(sőt még rózsaszín is volt), nem görcsöltem. Most van egy 3 hónapos kislányom. De azért pihenj sokat és vigyázz magatokra.
2009. dec. 25. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem sem voltak görcsök, "csak" barnázás. De, mint utóbb kiderült, onnantól már nem fejlődött a baba. :(

Ügyelet mindig van, menj be, és kérj progeszteront! És sok pihi! És akkor megtetted, amit lehetett!!! De addig nem!!

A babát a prog. táplálja. A barnázások 50%-át a prog. hiánya okozza! Mint ahogy a vetélések 50%-át is!! Utólag már nem lehet kideríteni, hogy mi volt, de ha ha kapsz Utrogestant rá, és elmúlik a barnázás, akkor nagy eséllyel ez a baj nálad is, és ilyenkor viszont sietni kell, nehogy késő legyen!! Minden perc számít!

Ha más lehetőség nincs, hívj mentőt!

Sok sikert!

2009. dec. 25. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!