Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhes vagyok,...

14 hetes terhes vagyok, sajnos nagyon félek a darazsaktól, ugye ez nem okozhatt gondott a babára nézve?

Figyelt kérdés
Egyszer nagyon összecsipketek és azóta nagyon félek tölük,akár bent vagyok a lakásba,mert valahogy néha be téved egy.. ha ki megyek akkor még rosszabb,néha annyira megilyedek napi szinten,hogy a szivem majd kiugrik a helyéről és utána hevesen ver egy pár percig,plusz a hasamban is megérzem mert összerándul benne az ideg.legtöbbször csak egy légy ijeszt rám,de addigra már jól rám ijesztett mire észreveszem,hogy az csak egy légy volt!Lehet hülye kérdés,de aggódom
2008. júl. 27. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az anyukám az egerektől félt, terhesen átszaladt egy egér a lábán. Semmi bajom nem lett, kivéve hogy én is rettenetesen félek az egerektől. Probálj megnyugodni. Én felkerestem egy kineziologust /pánikbetegség miatt/ szerintem rajtad is tudna segiteni.
2008. júl. 27. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

SZIA ENNEK A FRUSZTRÁCIÓNAK CSAK EGY MEGOLDÁSA VAN AZ HOGY VALAKIVEL MEG KELL BESZÉLEND VAGYIS SOKAT KELL BESZÉLNED RÓLA csak ez segít mert azt sajnos nem lehet befolyásolni hogy megcsíp e vagy sem valami

nekem is volt ilyen csak én a sötéttől féletem, de a férjemmel nagyon sokat beszlgettünk róla, meg a védőnőmmel is és most 27 évesen már elmondhatom hogy nem félek a sötétben, az első kilányom megszületése is sokat változtatott a helyzeten.

amúgy a kisebbik lányomat éppen mostpénteken csípte meg a darázs de szerencsére még orvoshoz sem kellett bevinni,

ha ez megnyugtat legyen otthon kalcium injekcio meg fenisztil csepp és ha megcsíp valami akkor vegyél be rögtön.

de azért annak hogy megcsípjen elég kicsi a valószínűsége engem még soha nem csípett meg szerencsére

szorítok neked hogy le tudd küzdeni

és nagyon boldog babavárós időszakot kívánok

2008. júl. 27. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Pánikbetegség ellen próbálják felhasználni a viruális valóságot. Kérdezd meg (orvostól), hogy Magyarországon csinálnak-e ilyet? Szerintem érdemes kipróbálni.

Ha néha megijedsz, az még nem gond - de, ha sűrűn, az már a babádra is hat.

2008. júl. 27. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!