Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírnád ki, ha csak a...

Hogy bírnád ki, ha csak a terhesség 18-ik hetében derülne ki, hogy egészséges-e a babád?

Figyelt kérdés
25% esélyünk van egy súlyos, élettel összeegyeztethetetlen rendellenességre.
2014. ápr. 29. 18:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon csúnyán fog hangzani, de ebben az esetben én nem biztos, hogy kockáztatnék csak a közös gyerek reményében. Persze akkor, ha most is meg kell szakítani a terhességet. Próbálj meg a legjobbakra koncentrálni, de így piszok lassan fog telni az idő. Legjobbakat!!
2014. ápr. 29. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Rengeteget imádkoznék és beszélnék hozzá, mindenesetre szerintem mivel előre tudtad valamelyest felkészült vagy, bár tudom, így is szörnyű és elviselhetetlen lehet néha, de próbáld meg elterelni a gondolataidat, amikor nagyon rossz, amíg nem tér vissza a pozitív hozzáállás. Jobbat én sem tudok! Le a kalappal előttetek!! Minden elismerésem. Ha mindenki Ennyire szeretne babát, boldog nemzet lennénk!:)
2014. ápr. 29. 19:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nem neked szól.

Jaj utolsó azért álszentek ne legyünk már. Mindenki egészséges gyereket szeretne, ez teljesen természetes. Akkor emelhetnénk igazán kalapot ha beteg gyereket is megtartanák vagy valami. Nem azt mondom, hogy ezt kell tenni de a te véleményed meg már átesett a másik oldalra. Elfogadás pont nem ott kezdődik, hogy elfogadom más beteg gyerekét csak az enyém ne legyen az.

2014. ápr. 29. 19:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Természetesen nehezen bírnám, mint minden ép eszű és eérzelmű ember. DE! A tények adottak és a szorongás nem segít. Én addig nem élném bele magam az egészbe, amíg nem biztos. Van 75% esély és ez sokkal több, mint a 25% kockázat.
2014. ápr. 29. 20:42
 15/16 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Kedves 13-as. Nem kell véleményezni más véleményét, nem neked írtam, hanem a kérdezőnek. Nem kell, hogy egy véleményen legyünk és nem neked kell lepontoznod. Hogy Szerinted miért nem elismerésre méltóak, azt nem tudom. De én annak tartom és pont.
2014. máj. 2. 11:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja és 13-as, ki vagy te, hogy megítéld, ki az álszent? Tán belémlátsz? Nevetséges!
2014. máj. 2. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!