Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi kalóriát kell bevinni...

Mennyi kalóriát kell bevinni egy nap az utolsó trimeszterben?

Figyelt kérdés
Én egyfolytában éhes vagyok, akár kétszer is ebédelek egy nap, pedig korábban kívánós sem voltam.
2008. júl. 27. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
A hivatalos az 2500kcal...de szerintem ne foglalkozz vele. Egyél amit megkívánsz, persze mértékkel. (Én pl. 2napja együltő helyemben megettem egy tábla epres milka csokit...szóval ennyir a mértékletességről) :D De tényleg, egyél azt, amit kívánsz!!:D Boldog babavárást!! 32hetes kismami
2008. júl. 27. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt így tök pontosan nem lehet kijelenteni. Azt szokták mondani,hogy az egyén átlagos kalóriabevitelét kell megemelni 500 kcal-val. Vagyis ha várandósság előtt neked elég volt kb 1800 kcal akkor + 500 kcal= 2300 kcal.

De tényleg ne számolgass! Egyél ami jól esik csak tényleg arra figyelj ne zabálás legyen.

Nem kell kettő helyett enni, de ha éppen két adagok ennél valamiből nyugodtan. Ami esetleg még jó tanács ne egyél nehéz,zsíros vagy túl fűszeres ételeket. Ezek megviselhetnek, mert a baba ilyenkor már felnyomja az epehólyagot és megváltozik (nehezebb) ezek emésztése.

Szép baba várást: Diet.

2008. júl. 27. 14:03
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! megnyugodtam :)
2008. júl. 27. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
57%
plusz 200 kilokalóriát
2008. júl. 27. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!