Mikor szóljak a munkahelymen, hogy terhes vagyok?
Nem írod, mennyi idős terhes vagy.
Kirúgni is szemétség. Én tuti megvárnám a 3. hó végét. de valószínű a véglegsítést is. Főleg, ha nem látszik rajtad semmi.
Ha más nem, tagadj le majd belőle, és a végén koraszülsz.
Nehogy szólj még!! Az egyik barátnőmet épp most rúgták ki a munkahelyéről, ugyanúgy próbaidőn volt, mint te, csak ő 7 hetes és elszólta magát. Azonnal lapátra tették.
Sajnos amíg ilyen világot élünk, csak úgy maradsz életben, ha nem csinálsz lelkiügyet az ilyen dolgokból! Tőlük nem szemétség, ha ezért kirúgnak?? Ha meg nem rúgnak ki, nem tök mindegy, hogy mikor tudják meg??
Várj ameddig csak tudsz! Én a helyedben egyelőre még azt is letagadnám, ha gyanakszanak meg felhozzák. Mondd azt, hogy nem tudsz róla, nincs rádírva, hogy csináltál már tesztet:)
Közben viszont légy nagyon boldog mert a világ legszebb dolga történik éppen veled!!
Jó babavárást!
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!