Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor szóljak a munkahelymen,...

Mikor szóljak a munkahelymen, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sajnos az a baj,hogy még csak egy hónapja vagyok ezen a munkahelyemen.Előtte három évig dolgozta egy kötödében.Ha tudtam volna hogy terhes vagyok biztos nem vállaltam volna be az új állást,de így alakult.Három hónap a pbróbaidő,de azt se akarom,hogy emiatt kirúgjanak,mert a pénz kell,legalább addig jól jön az én keresetem is amíg tudok dolgozni.Várjam meg a három hónapot?Nem lenne gáz ha csak akkor szólnék?Vagy ez szemétség?
2008. júl. 27. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha van esély rá, hogy kirúgnak a terhességed miatt, szerintem ne csinálj lelkiismereti kérdést, várd meg, míg véglegesítenek, mert utána nem tudnak elküldeni.
2008. júl. 27. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ráér a 12.hét után.
2008. júl. 27. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem írod, mennyi idős terhes vagy.

Kirúgni is szemétség. Én tuti megvárnám a 3. hó végét. de valószínű a véglegsítést is. Főleg, ha nem látszik rajtad semmi.

Ha más nem, tagadj le majd belőle, és a végén koraszülsz.

2008. júl. 27. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Már miért lenne szemétség? Kizárólag a saját érdekeidet nézd!
2008. júl. 27. 16:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek,amúgy 8 hetes vagyok.
2008. júl. 27. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Nehogy szólj még!! Az egyik barátnőmet épp most rúgták ki a munkahelyéről, ugyanúgy próbaidőn volt, mint te, csak ő 7 hetes és elszólta magát. Azonnal lapátra tették.

Sajnos amíg ilyen világot élünk, csak úgy maradsz életben, ha nem csinálsz lelkiügyet az ilyen dolgokból! Tőlük nem szemétség, ha ezért kirúgnak?? Ha meg nem rúgnak ki, nem tök mindegy, hogy mikor tudják meg??

Várj ameddig csak tudsz! Én a helyedben egyelőre még azt is letagadnám, ha gyanakszanak meg felhozzák. Mondd azt, hogy nem tudsz róla, nincs rádírva, hogy csináltál már tesztet:)

Közben viszont légy nagyon boldog mert a világ legszebb dolga történik éppen veled!!

Jó babavárást!

18 hetes kismama

2008. júl. 27. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan így jártam! Ne szólj csak ha lejárt a próbaidőd, és megvan a kiskönyved! A próbaidő alatt törvényesen kirúghat ha terhes vagy! Engem utána próbáltak meg kirúgni de már nem tudtak, mert védett vagyok, elmentem táppénzre, az is több mint a semmi. A legtöbb helyen nagyon szemetek a kismamákkal!!! Boldog babavárást!
2008. júl. 28. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!