Három héttel Kisebb a baba, ezért korház?
Ahol én szültem, ennél a pontnál ott már nincs hazamenetel. Tehát befektetnek és a kismamák addig bent vannak, amíg meg nem szülnek.
Ilyenkor két lehetőség van: 1. vagy azért 3 héttel kisebb a baba, mert korábban fogant valójában vagy genetikailag kisebb lesz súlyra és hosszra, mint az átlagosa babák és itt esetleg a terhességi kor az utolsó menzesz alapján lett számolva, vagyis el van számolva a terhességi kor. Genetikánál pedig vagy anyuka, vagy apuka kisebb súllyal-hosszal született és a kisbaba genetikailag rá "üt". Ezeknél nincs gond, tehát a babával minden rendben van. Általában ez szokott gyakran előfordulni.
2. Vagyis a másik lehetőség, hogy valami miatt nem fejlődik úgy a baba, ezért a kismamát és így a babát megfigyelés alatt tartják, hogyha valami van, akkor helyben van a kismama és tudnak egyből mit csinálni az orvosok.
Igen,akkor meginditjak a szulest vagy csaszaroznak,ezt nem tudom pontosan,es majd mint megno a baba.
Nem lesz semmit gond,ne aggodj :)
Csak, hogy mennyire pontos méréseket szoktak csinálni... Nekem a 30. Héttől folyton kisebbnek mérték a babámat 2 héttel. Hetente kellett járnom uh-ra. A szülés bapján(40+2) délelőtt azt mondták, tuti elszámolták a terminusomat, mert nincs még 3 kiló a gyerek, és a lepény is kifogástalan állapotban van. Ehez képest délután megszületett a lányom 3515 grammal, és 58!cm vel, és a lepény is el volt öregedve...
4D re nem akarsz elmenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!