7 hetes terhes vagyok. Ha rendesen fejlődik a baba, nem kellene már egy kicsit émelyegnem legalább?
Örülj neki, hogy nincs panaszod. Sokan írigyelnek, hidd el.
És nyugodj meg. Nem törvényszerű a rosszullét. Vannak, akik egyáltalán nincsenek rosszul, de vannak olyanok is akik a terhesség végéig rosszul vannak. Lehet, hogy a szerencsések közé tartozol.
Én már 23 hetes vagyok és nekem nem volt soha émelygés, hányni egyszer hánytam a 16.héten, nem szédültem és még most se. Annyiból vehető észre számomra hogy terhes vagyok hogy nől a pocim meg a cicim meg folyásom van. És már rugdos a baba.:) De igazából ennyi. Kívánós se vagyok, inkább olyan van, amit már nem szivesen eszek meg.
Úgyhogy szerintem nem furcsa hogy nincs panaszod, inkább örülj neki!:) Még az elején annyi volt, hogy kicsit puffadtam.
Ne aggódj! Legyél nyugodt és bolgod, problémamentes babavárást kívánok Neked is!:)
*boldog
És még annyit hozzáfűznék, hogy teljesen egészséges a babám, rendesen fejlődik attól függetlenül, hogy "semmi" bajom nem volt/nincsen!
En se emelyegtem, se nem hanytam, csak az uh kep alapjan tudtam, h baba van, semmit sem ereztem!
Mi vagyunk a szerencsesek! De a 7. het meg eleg korai, lehet, h most jon a neheze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!