Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok. Ha...

7 hetes terhes vagyok. Ha rendesen fejlődik a baba, nem kellene már egy kicsit émelyegnem legalább?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen nincs semmi panaszom, és pont ezt furcsállom. Semmi reggeli émelygés, szédülés, semmi. Néha-néha alhasi görcsök meg aluszékonyság, ja meg a melleim eléggé nagyok és érzékenyek.Voltam hétfőn orvosnál, de csak tapintással vizsgált, azt mondta hogy korai lenne még az ultrahang. Nem nyugtatott meg.Azt mondta két hét múlva menjek vissza, de 99%, hogy terhes vagyok.De ezt abból a 4 pozitív tesztből is tudtam.
2008. júl. 27. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Az émelygés, hányinger, hányás nem kötelező velejárója. Nekem 2 gyerkőcöm van egyikkel se volt hányingerem, nem hánytam.
2008. júl. 27. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy nincs panaszod. Sokan írigyelnek, hidd el.

És nyugodj meg. Nem törvényszerű a rosszullét. Vannak, akik egyáltalán nincsenek rosszul, de vannak olyanok is akik a terhesség végéig rosszul vannak. Lehet, hogy a szerencsések közé tartozol.

2008. júl. 27. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Én már 23 hetes vagyok és nekem nem volt soha émelygés, hányni egyszer hánytam a 16.héten, nem szédültem és még most se. Annyiból vehető észre számomra hogy terhes vagyok hogy nől a pocim meg a cicim meg folyásom van. És már rugdos a baba.:) De igazából ennyi. Kívánós se vagyok, inkább olyan van, amit már nem szivesen eszek meg.

Úgyhogy szerintem nem furcsa hogy nincs panaszod, inkább örülj neki!:) Még az elején annyi volt, hogy kicsit puffadtam.

Ne aggódj! Legyél nyugodt és bolgod, problémamentes babavárást kívánok Neked is!:)

2008. júl. 27. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:

*boldog

És még annyit hozzáfűznék, hogy teljesen egészséges a babám, rendesen fejlődik attól függetlenül, hogy "semmi" bajom nem volt/nincsen!

2008. júl. 27. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:

En se emelyegtem, se nem hanytam, csak az uh kep alapjan tudtam, h baba van, semmit sem ereztem!

Mi vagyunk a szerencsesek! De a 7. het meg eleg korai, lehet, h most jon a neheze.

2008. júl. 27. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak örülj, hogy neded "eddig" még nincs tüneted, mert igazán kellemetlen az egésznapos rosszullét. Nekem van, és nagyon rossz, de azt mondják 12 hét után szépen lassan enyhül, és már várom nagyon:):) 9+1 babás
2008. júl. 28. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!