Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lombikos kismamák ti mennyi...

Lombikos kismamák ti mennyi fehérjét ettetek sikeres terhesseg eseten?

Figyelt kérdés
Hetfon leszek 8 hetes. Minden rendben, mar van szivhang is.:) Vmennyi víz volt a hasamban visszaulteteskor, de mostanra hal istennek nincs.:) kérdésem hogy ilyenkor vissza szaladhat a víz a hasamba? eddig fel kg volt a napi adag. Amióta babát várok lecsökkentettuk 200-300gr-ra amit be is tartok, viszont ma képtelen voltam ezt az adagot megenni. köszönök előre is minden választ..:)
2014. ápr. 26. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem sokat, mert a 6. héttől minden kijött, még a víz is. De azt mondják, hogy a baba ilyenkor még tud a szervezetből táplálkozni. Fogytam is.
2014. ápr. 26. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak addig ettem, míg ki nem derült a terhesseg. Nekem is volt minimális viz a hasamban, de lement a beultetes napjára szerencsére.

Miután kiderült, par napig meg ettem, de mivel (szégyen, de igaz), alig eszek fehérjét, es vega is vagyok, igy abbahagytam. A túrót sem tudtam megenni, ez van :(

A baba mar megszületett, egészségesen

Sok sikert :)))

2014. ápr. 26. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Utána már én sem erőltettem, csak amíg kiderült, hogy megtapadt a baba.

Igyál sokat.

Jó babavárást! :)

2014. ápr. 27. 09:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok!!:)) Köszönöm szépen!:)) Hasonló jót kívánok én is mindannyiótoknak!!:))
2014. ápr. 27. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!