Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes terhesen szabad...

22 hetes terhesen szabad gugolni? Nem nyomom meg a babát?

Figyelt kérdés
Kirándulás közben az erdőben többször legugoltam pisilni,felállni már elég nehéz,nem nyomhattam meg igy a babát?
2009. dec. 23. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nyomtad!Nyugodtan csinálj mindent úgy mint régen!Már amennyire az alakod most engedi!Hasonló cipőben járok, és én szinte minden nap guggolok, mert még dolgozom, és házvezetőnő vagyok, és csak kézzel szoktam felmosni!(rossz szokás, de szerintem így lesz tiszta)Így szinte naponta guggolok, és eddig nem nyomtam meg a babám, és az első gyerekemet sem, pedig nála is ugyan ez volt!
2009. dec. 23. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is 22 hetes vagyok. Van amikor semmi gondot nem okoz a guggolás, de pl. tegnap és ma alig tudtam felvenni a csizmám Nem is értem-. Van amikor semmi gon a guggolással, hajlongással, és van amikor úgy érzem, hogy összepréselem a kicsit.
2009. dec. 23. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó én is pont így érzem. Ha simán legugolok az általában nem probléma, inkább az amikor a cipőt, csizmát be kell kötni, mert ahhoz eléggé le kell hajolni és ilyenkor érzem, hogy nyomom a hasam. Szinte alig kapok levegőt, úgyhogy olyan gyorsan csinálom, ahogy csak tudom. De ez nadrágfüggő is. Az egyik terhesnadrágomba nagyon rossz hajolgatni, mert szoros a gumija, a másikba még elviselhetö. :)
2009. dec. 24. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy nyomod! Semi baja nem lesz:) Én is guggoltam, görnyedtem sokat, műkörmöt építek, és hát eléggé jól rá kell látni a kröömre is, és a házimunkát is el kellett végezni mellette. fát is pakoltam, elég sokat guggoltam. Semmi bajod nem eshet se neked, se a picidnek :) arra figyelj majd, hogy később egyenes háttal guggolj, hogy ne terheld a gerincedet.

35+4 kismami

Boldog Karácsonyt!

2009. dec. 24. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kedves megnyugtató válaszokat,és kellemes ünnepeket mindenkinek! :)
2009. dec. 25. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!