Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek jelenthet gondot...

Szerintetek jelenthet gondot a maszturbálás?

Figyelt kérdés
Elnézést azoktól akiknek kicsit perverznek tűnik a kérdés de igazából szerintem ez teljesen normális. Én nagyon is kívánom a szexet pedig 8hetes vagyok és ilyenkor elvileg nem kívánja sok nő a szexet. Nem elég a heti egy szex én a hét napján még kielégitem önmagam heti 2szer kb... jelenthet az orgazmus bármi gondot? Még egyszer elnézését a kérdésemért akit felháborítana..
2014. ápr. 25. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyenkor kivántam..de kb. napi 3 szor :-D nem jelent semmi gondot.. késöbb sem
2014. ápr. 25. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is normális dolog ez, és én elég magas libidójú ember vagyok. Terhesség alatt volt olyan, hogy nemhogy heti 2x, de napi 2x csináltam, annyira fel voltam pörögve :) Ha egészséges vagy, az orvos külön nem tilt el, annyiszor csinálhatod, amennyiszer jólesik. Amit ilyenkor nem javasolnak az a vibrátor (rezgőre állítva). Nyugalmi helyzetben az sem káros. :) Boldog várandósságot! :)
2014. ápr. 25. 16:42
 3/6 A kérdező kommentje:
De jó hogy ilyen jó fejektől kaptam választ! :) Köszönöm.... előre féltem h elő kerülnek az okos tojások akik mindenért beszolnak:D
2014. ápr. 25. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a vibrátos is elökerült...még most közel a 40. hétben is.
2014. ápr. 25. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ami neked jó, az a babának is, az orgazmus meg kifejezetten (persze amíg egészséges a terhesség). Külső eszközt én nem mernék alkalmazni, óvszerrel sem, de a csikló izgatása szerintem maradéktalanul belefér (többször is ;)), főleg, mivel a férjemet zavarja a baba jelenléte... :D
2014. ápr. 25. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Ami neked jó, az a babának is, az orgazmus meg kifejezetten

No ez speciel nem igaz. Az orgazmus méhösszehúzódást okoz, ami vetélést okozHAT. És oxitocint termel. Ami meg jól tudjuk, hogy szülésindító. Vannak orvosok, akik még a problémamentes terhességben sem javasolják a szexet, az orgazmust meg főleg nem az első 12 hétben.

Mindenesetre ha nem érzed, hogy keményedne utána a hasad, akkor szerintem nyugodtan csináld, csak azért tudni kell, hogy megvan a kockázata is.

2014. ápr. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!