Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Étkezéssel kapcsolatban csak...

Étkezéssel kapcsolatban csak személyes véleményeket kérnék?

Figyelt kérdés
Tudom h van sok oldal meg recept de engem a sajàt tapasztalatok érdekelnek. Mit ettetek főleg, változtattatok e vmit terhesen? Mennyit hiztatok ha figyeltetek az étkezésre?Baba mennyivel született??
2014. ápr. 22. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Első gyerekemmel 20 kilót híztam és 3kg-mal született

most 17 hetes vagyok, semmit nem híztam, ugyanazokat eszem mint előtte, csak kisebb adagokat, mert nem akarok megint 20 kilót hízni, lábra sem tudtam akkor állni

2014. ápr. 22. 19:19
 2/9 Baranka ***** válasza:
Ugyanazt ettem mint terhesség előtt. Elsővel eleinte savanyú uborkát kívántam nagyon. Utána sport szeletet, majd a szénsavas dolgokat (volt, hogy napi 2 l fanta/cola stb is lecsuszott) 2.6 kg-ot híztam és 2.85-tel született meg a nagy. Másodiknál szintén nagyon sok savanyú uborkát ettem meg, meg a májas nagyon ment. Kb 10 kg-ot híztam vele. 2.7-tel született de 3 héttel korábban is jött a kicsi.
2014. ápr. 22. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
ugyanazt ettem, mint elötte. elötte se ettem tésztát, se rizst, se kenyeret, se péksütit..se semmi ilyesmit (immáron 8 éve)..kivános se voltam a terhesség alatt, én 3 kg ot hiztam, ami azt jelenti, hogy a kezdeti sulyomhoz képest, ha kibujik a baba kb- 5 kg-ban leszek
2014. ápr. 22. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
jah, és a 40. hétben vagyok most :)
2014. ápr. 22. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:

én ugyanazt ettem amit előtte, több gyümölccsel pótolva és mindent édesítőszerrel

semmin sem változtattam csak cukor helyett édesítő

így fogytam közel 10 kilót a terhesség végére

125 kg-al kezdtem és 116-al szültem

2014. ápr. 22. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:

jah utolsó vagyok 4 kiló 40-el született a babám

teljesen egészséges terhesség, tökéletese laborokkal

2014. ápr. 22. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

13 kg-t híztam, 49 kg-ról indultam.

Egy dologban változtattam, nem ittam kólát, pedig imádom - sajnos :-(.

Kislányom 40+1 naposan, 3100 g-mal született.

2014. ápr. 22. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Ugyan azokat ettem mindket terhessegemnel mint elotte. Az elsovel 16kg hiztam,a masodikkal 11kg,mindket babam 3,5kg volt es a 39.heten szulettek.

Annyit valtozas volt,hogy nem ettem gumicukrot, pedig nagyon szeretem, es az elsonel nagyon kivantam a tejet,minden nap ittam 2 bogrevel.

2014. ápr. 23. 06:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! 13kg-ot hiztam, 56-tal kezdtem, 3honappal a szules utan 57 voltam. (Azota is) En hizekony alkat vagyok , nagyon oda kellett figyelnem: tesztat, feherkenyeret, krumplit kerultem. Inni csak vizet iszok, de ez nalam alap. Havi 1kg jott, az utolso honapban heti 1kg. 40. heten 3490-nel suuletett a babam.
2014. ápr. 23. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!