Akinek elhalt a babája, a hányás, mint tünet megszűnt mielőtt megtudta, hogy baj van?
11. hetes uh-on derült ki, hogy 7 hetesen elhalt a magzatom. Viszont nekem előtte sem volt hányingerem, de a mellfeszülésem az erős volt. Mire kiderült a baj, addigra viszont szinte teljesen elmúlt a feszülés. Csak amiatt még nem gondoltam, hogy baj van. (genetikai uh-ra mentem volna, amikor közölte velem az orvos a rossz hírt...)
Ez csak félelem a részedről? Vagy van valami konkrét is?
Azért mert elmúlt a hányingered, még nem jelenti azt, hogy baj van, remélem nem emiatt gondolod.
Nekem 9 hetesen derült ki hogy elhalt a babám.Nem sejtettem mert semmi bajom nem volt a terhességi tünetek meg végig a műtétig megvoltak. Ezzel nem ijeszteni akarlak ,csak azt akarom vele mondani ,hogy szerintem nincs valójában konkrét köze a tüneteknek vagy elmúlásuknak.
Bármikor felkeresheted az orvost és ő majd megnyugtat .
1.vagyok.
Minden jót kívánok és boldog, egészséges babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!