Jelenthet közeli szülést, vagy nincs összefüggés?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok. Eddig elég tünetmentes volt a terhességem. Néhány napja egyre gyakrabban bekeményedik. Míg előtte szinte soha, most pár óránként. Kb egy hete majdnem minden éjszaka jóslófájásom van, korábban ez se volt. Ma már néhány óránként pár perces jsóslófájásaim voltam - míg korábban fél-egy órát fájt azonos intenzitással.
Jelezhetnek ezek közeli szülést, vagy simán kihúzhatom akár a 40. hétig is?
2014. ápr. 21. 18:39
11/11 anonim válasza:
36 hkm vagyok es nekem is hasonlo tüneteim vannak. Csütörtökön voltam dokinal, minden rendben volt. Josloim vannak nekem is, zsibbabnak a kezeim, leszakad a derekam. Ezek a frontok is kinyirtak. Hétfőn kell mennem kontrollra. Kitartást mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!