Van összefüggés a terhesség alatt felszedett kilók és a fájásgyengeség között?
14 kg-ot híztam,a sovány kategóriába tartoztam így lett egy normál súlyom.Olyan fájásaim voltak akkor már 11 órája,hogy röhögtem :D Miután oxitocinnal telenyomtak hát akkor már nem volt vicces,de a doki csak a fejét csóválta,hogy ez még mindig nem lesz jó nagyon gyenge,semmit nem ér és akkor már majdnem 3 órája kizárólag csak arra vártunk,hogy egy kicsi rész miatt teljesen eltűnjön a méhszáj mert mindig azt hajtogatta,hogy még egy kicsi van és próbálta kézzel is.Ekkor már jó pár orvos és az újszülött osztály kb fele ott állt körülöttem...Aztán a baba szívhangja kezdett kezdett rosszabb lenni, egyből "ráugrott" 2 doki a hasamra,hogy amint jön a fájás nyomjak mint állat.A 2. nyomásra kint is volt :D Hát utána közel 45 percig stoppoltak össze belül mert babócám aztán vitte azt ami nem tűnt el.
A másodiknál 15 kg-ot híztam és nála is soványként kezdtem.
Közbe véletlen elküldtem....
szóval a másodiknál olyan fájásaim voltak,hogy az első érezhetőtől majdnem 45 perc múlva már kint is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!