Baj lehet? 18 hetesen ma nem érzem őt és a tegnapiban sem vagyok biztos.
Figyelt kérdés
Hétfőtől leszek 18. hétben. Már mozog 1-2 hete, de nem volt rendszeres, viszont az elmúlt napokban/3-4 nap/ végig éreztem, folyamatosan. Nagyon aktív volt.
Tegnap nagyon nem, abban sem vagyok biztos, hogy őt éreztem és ma sem érzem.
Szerintetek baj lehet? Vagy ilyenkor még nem rendszeres?
2014. ápr. 19. 11:33
1/8 anonim válasza:
Én a 20. hét utàn kezdtem érezni, pedig ikreket vártam... Nem gondolnám, hogy nàlad baj lenne.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Csak az aggaszt, hogy a napokban meg mennyire éreztem és milyen egyértelműen végig.
2014. ápr. 19. 12:07
3/8 anonim válasza:
Ilyenkor meg nem erezni rendszeresen.
4/8 anonim válasza:
Ne aggódj! Lesz olyan, hogy egy két napon nem érzed annyira. Az én kislányom végig azt csinálta, hogy ha ilyen rossz idő volt, akkor nem nagyon mozdult. :-) De egyél egy kis csokit, hátha felpörgeti kicsit. Szerintem nincs semmi baj.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a megnyugtató válaszokat!
Talán némi bizsergést érzek most, csak teljesen lent, eddig máshol. Gondolom forog. Aggódós vagyok, de próbálok változtatni ezen! :)
Még egyszer köszönöm nektek!
2014. ápr. 19. 14:26
6/8 anonim válasza:
En a 24.hettol erzem minden nap, es azt vettem eszre,hogy ha hidegfront van,akkor sokkal lustabb a babam.
Ne aggodj szerintem,18 hetesen nekem volt olyan,hogy 2-3 napig se ereztem.
7/8 anonim válasza:
próbálj enni csokit, vagy kólát pár kortyot, attól beindulnak :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! :)
2014. ápr. 21. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!