Félig zárt méhszáj 29 hetesen mennyire veszélyes?
Sziasztok
Voltam dokinál és azt mondta félig zárt a
méhszájam és fekvés javasolt. Kiskönyvbe 2000
értéket írt, mennyire veszélyes ez 29 hetesen?
Te nem vagy félig zárt, sem félig nyitva, a te méhszájad teljesen zárva van, szóval nem értem miről beszélt a doki?
A 2000-es méhszáj azt jelenti, hogy a méhnyak 2 cm-re van megrövidülve, de mind a külső, mind a középső és mind a belső méhszájad zárva van.
És az sem veszélyes, ha 2 cm-re meg van rövidülve a méhnyak. Én ennyivel kezdtem a terhességemet alapból. A kutya nem mondta, hogy bármit is jelentene. Vagy bármikor is vigyáznom kéne magamra, kímélnem, vagy feküdnöm vagy bármi. És rajtam kívül is számos kismama kezdi ilyen értékkel a terhességet.
Szóval vagy nálad esetleg van még valami, ami miatt vigyáznod kell magadra, esetleg előzmények vagy betegségek vagy szimplán félreértettél valamit vagy az orvos nem mondott valamit jól.
Mert 2000-es méhszáj önmagában aztán semmivel sem igényel több odafigyelést, mintha egy normál, egészséges kismamáról beszélünk. Mert ha más gond nincs, akkor ez a méhszáj már eleve nem félig zárt, hanem teljesen zárt, illetve a 2 cm-re megrövidült méhnyak sem jelent egymagában semmit!
2000 méhszáj az nem gáz..meg van rövidülve,de érdekesség képen itt is olvashatsz olyat és én is tapasztaltam már,hogy 3000 majd 2000 majd 3000 volt a méhszáj...rá is kérdeztem a dokinál,hogy most mi van???olyan profin elmagyarázta a lehetséges okokat,hogy egy kukkot nem értettem belőle.
Amúgy nekem a 2. babánál a 32. héten 2111 volt....azért a 38. hétig kihúztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!