Utrogestan elhagyása?
11+4 hetes km vagyok, lombikos. Szinte a beültetéstől szedem az utrogesant, napi 2X2-t, tablettában. Az orvosom azt monta, hogy kezdjem el csökkenteni. Azt mondta, hogy holnaptól szedjek csak 1x1-et 4 napig, utána ne szedjem. Erre én azt kérdeztem, hogy tuti nem lesz baj? Mire Ő: Csökkentsem belátásom szerint.
Szerintetek az úgy jó, ha:
Reggel 1, este 2 (4 napig)
Reggel 1, este 1 (4 napig)
Este 1 (4 napig)
Ez elég fokozatos csökkentés és így kb. a 13. hétig szedném. nagyon parázós vagyok, 3,5 évig vátunk a csöppségre és közben volt vetélésem is. Lehet, hogy túlbonyolítom?
Nekem azért mondta doki, hogy kezdjem el abbahgyni, mert a méret alapján már 12 hetes, már a nucha-szűrésen is túl vagyok.
Köszönöm a hozzászólásokat, nagyon aranyosak vagytok, mindkettőtöknek nagyon boldog babavárást:-)
Attól sem lenne bajotok, ha úgy csinálnád, ahogy az orvosod mondta, de ha megnyugtat csináld óvatosabban. Én azokon a napokon, amikor 3 szemet szedsz inkább úgy csinálnám, hogy reggel-délben-este 1-1 szem.
(Én napi 6 szemről 5 nap alatt leálltam az orvosom utasítása alapján és semmi bajunk nem lett. Igaz ez a 13. héten volt, mert komoly vérzések miatt kicsit tovább szedtem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!