Mi volt ez? Mennyek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tegnap este erős mensi görcaim lettek, elmentem lezuhanyozni hátha jobb lesz, visszafeküdtem, na ami ezután jött az már kemény volt, és mintha rendszeresek letrek volna, kisugárzott a derekamba, szoval mint az igaziak, aztán elaludtam. Most is érzem, de nem fáj csak kellemetlen, és folyamatosan fáj. 30 hkm2014. ápr. 18. 09:32
1/8 anonim válasza:
Én mindenképpen megnyugtatnám magam egy orvossal a helyedben.
Nekem is voltak jóslófájásaim, de nem olyen igazán durvák, csak enyhébbek.
Sok sikert!
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ. Eddig is voltak josloim, de ennyire durva nem.
2014. ápr. 18. 10:29
3/8 anonim válasza:
Menj mindenkepp be, mert nekem igy kezdett a mehnyakam rovidulni.
4/8 anonim válasza:
1. vagyok.
Majd azért írj, ha van valami újság!
Drukkolok nektek!
5/8 anonim válasza:
Ha rendszeresek és 20 percnél gyakrabban jelentkeznek, akkor be kell menni. Nekem 34 hetesen beindult a szülés, de szerencsére bent tudták tartani és 39 hetesen szültem :)
6/8 anonim válasza:
Mi újság? Jó vagytok? Írj ha tudsz! Drukkolok!
(1. voltam)
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, jol vagyunk, sajna elkezdett nyilni a külső méhszáj, so pihi, magnézium. Remélem nem bujik még ki, pont jokor jött ez a front is :(
2014. ápr. 20. 14:10
8/8 anonim válasza:
Pihenj és kitartást! Drukkolok nektek! Majd azért írj, hogy mi újság! (1.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!