Mennyek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Menzi szerint szombaton töltöm be az 5.hetet.tudom hogy sokan ilyenkor még nem mennek,mert mèg nincs szívhang de én mindenképp szeretnék menni.a kérdésem az lenne hogy ha hétfön elmegyek az orvoshoz legalàbb a petezsàkot fogja màr làtni úgy hogy a kicsi késön fogant??
2013. júl. 4. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Menjek:) Amúgy meg lehet próbálni. De érdemesebb várni.
2013. júl. 4. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom oszinten en is 5 hetesen mentem el, mert nagyon paraztam (sajnos az elozo terhessegem miss ab volt). A doki megtudott nyugtatni, hogy nem mehen kivuli, es szabalyos a petezsak:) Ennyiert mar nekem megerte. Viszont szivhangot ugy 1.5 hettel utana hallottam:)

Boldog babavarast:) 28hkm

3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még vár 1 hetet, az a biztos. Utána meNJ orvoshoz!

Biztos lát valamit, de te is nyugodtabb leszel, ha lesz szívhang.

27+6hkm

4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)bocsi a hibàért most nézem.tavaly ilyenkor sajnos én is elvesztettem a babàmat ugyhogy szeretném ha minél elöbb làtna orvos.
2013. júl. 4. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is kb 5 hetesen mentem el először a dokihoz, akkor már lehetett látni egy 5 mm-es szabályos petezsákot. Szerintem ha aggódsz, akkor menj el, legalább megnyugszol kicsit. :)
2013. júl. 4. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!