Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyamatos jósló fájások...

Folyamatos jósló fájások voltak valakinek?

Figyelt kérdés
Szerda hajnaltól 10 perces fájásaim vannak.Hol erősebben,hol gyengébben érzem,de általában 10 percenként jönnek.Eleinte a derekam is majd leszakadt,de most már csak néha érzem.Tegnap délután elmentem Dokihoz,aki azt mondta,ezek csak jóslók és hogy bár 1 újnyira nyitva vagyok,de még most nem szülök.Bár azt is mondta,hogy bármikor beindulhat rendesen. Volt valaki hasonló helyzetben? Olyan rossz így várni.Meg azt hittem a jóslók nem ilyen rendszeresen jönnek és nem hittem,hogy ennyi ideig tart.Azóta sem múlt.10 percenként jön a görcs,bár nem erősödik.

2014. ápr. 18. 06:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként Április 21.-re vagyok kiírva. Húsvét hétfőre. :)
2014. ápr. 18. 06:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha melegvíz nem mulasztja el, indulj a kórházba.

Én pont tegnap kértem pontos, szájbarágós utasítást, hogy mikor induljak, ezt mondta a szülésznő:

- 10 percesre beállt fájások

- melegvíztől se múlik

- folyik a magzatvíz

A fenti esetekben éjjel is ugraszthatom.

2014. ápr. 18. 06:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De én pont tegnap voltam Dokinál,aki azt mondta ezek csak jóslók.Igaz,hogy nem múlik,de nem is erősödik.Az én szülésznőm azt mondta csak akkor menjek,ha erősödik vagy rövidül a fájás vagy folyik a magzatvíz. Nekem egyik se. :( Te mennyi idős terhes vagy?
2014. ápr. 18. 06:42
 4/6 anonim ***** válasza:
jó a meleg vízre én nem adnék! Ugyan is én már szülni mentem be amikor beöntés után elküldtek zuhanyozni és elmúlt a fájásom! és rá 10 percre mentem nst-re én nem éreztem a fájást, de a gép mutatta
2014. ápr. 18. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szinte állandóak a jóslófájások, bár nem teljesen, néha fél napra elmúlik, de egy hete már ez megy.A 10 perc is megvan. Én is húsvét hétfőre vagyok kiírva:) És az én dokim szerint is csak jósló, mert ha nem az lenne, akkor már szülnék ennyi idő után. Úgyhogy csak várok,meg fájok. Idegölő...
2014. ápr. 19. 13:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor sorstársak vagyunk. :-D:-D Majd leszakad egy órája a derekam és jönnek a fájások.De délelőtt is éreztem,aztán elmúlt.Olyan nehéz várni,hogy múlik e vagy erősödik e.Próbálom magam lefoglani,de nem mindig megy.Te hogy töltöd az időd?
2014. ápr. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!