1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Babamamatudakozó, minden évben ad ki kupon füzetet, abban van g1 intézethez 50%-os kupon,így 6500. Én amikor terhes voltam védőnőtől kaptam. Honlapon is tudod igényelni a kupon füzetet, nekem egy hét alatt kiküldték az ideit. Van benne uh vizsgálat, tehát nem csak mozi, hanem mérik is a babát, képet is kapsz, meg Dvd-t. Mi nagyon elégedettek voltunk velük.
3/4 anonim válasza:
Védőnő adott kuponfüzetet, 2 kupon is van benne 4 d-re, 50%-osak, 6500 Ft így.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, kaptam kuponfuzetet de 2013mas es sajna marc 31-ig voltak ervenyesek benne a kuponok.. De majd vedonotol kerek ujat :)
18 hetes vagyok és még ebben a honapban elakarok menni, kesobb szerettem volna menni, de kotelezo uh-ra, mar csak a 22.-ik hetre kaptam idopontot.. :(
..es tegnap masik dokinal voltam tegnap aki nagyon lehurrogott hogy csak 22 hét..
Stb.. :(
2014. ápr. 18. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!