Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy korán mentem orvoshoz?

Lehet hogy korán mentem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Márc. 6 volt utoljára meg a mensesem, 35 napos ciklusaim vannak. Mivel hányinger, alhasi görcsölgetés, fáradtság stb már korán jelentkeztek, 3 napja voltam orvosnál, beta hcg 1,2t mutatott, mivel kb 20napos lehetne a terhesség uh nem mutathat semmit. Azóta sem jött meg, rá utaló jel sincs. Az előző terhességem csak a 7. hét után vették észre, tesztek sem mutatták ki. Járt már így valaki?
2014. ápr. 16. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Sőt biztos, hogy nagyon korán mentél. Csak 6 nap telt el a nemvárt óta. 2-3 hét múlva már valószínű, hogy szívhang is lesz.
2014. ápr. 16. 15:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató választ! Viszont az aggaszt, hogy a hcg szerintem lehetne magasabb már...
2014. ápr. 16. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy később fogant, nem félidőben. Ebben az esetben a hcg szint is csak később kezd el emelkedni. Nyugi, ne idegesked :)
2014. ápr. 16. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Igyekszem, köszi :)
2014. ápr. 16. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!