Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+6 hetes vagyok, normális,...

5+6 hetes vagyok, normális, hogy alig van tünetem? Orvoshoz még nem mentem el, de 3 tesztem is nagyon erős pozitív.

Figyelt kérdés
Csak a melleim feszesebbek, a mellbimbóm viszket, van egy kis gyomorégésem és néha szurkál a hasam. Ez normális? Úgy félek, hogy valami nincs rendben!
2009. jún. 17. 06:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Én csak 9 hetesen mentem először dokihoz mert nem volt próblémám és akartam hogy lásson szívhangot.Így nem rendelt vissza,csak 12.heti uh-ra.33h
2009. jún. 17. 06:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem baj, csatlakozok hozzád, mert én is hasonlót szerettem volna kérdezni. :)

4-5 hetes vagyok, nincs semmi extra tünetem, a melleim is rendben, de néha szirkál a hasam és kis gyomorégésem is van.

Még én sem voltam orvosnál.

2009. jún. 17. 07:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem sem volt semmilyen tünetem, a cicifeszülésen kívül. Késöbb örülni fogtok ennek az időszaknak. Nem törvényszerű,hogy mindenki végighányja, émelyegje az első időket.
2009. jún. 17. 07:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem csak a beágyazódás után volt hányingerem 2 napig, és az első hét hétben lényegében semmi egyéb tünetem nem volt. Nem fájt, feszült a mellem, nem volt hányinger, sem fáradtság. Tesztet is csak azért csináltam, mert megéreztem, hogy ebből baba lesz :-)

38+5 hetes km

2009. jún. 17. 07:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Teljesen normális, ne aggódjatok!

Nekem sem volt semmi más tünetem az általad említetteken kívül. A 9. hét körül jött pár nap enyhe hányinger, ezt leszámítva csak hasszurka és enyhe mellfeszülés.

Minden rendben lesz!

Gratulálok és boldog babavárást!

23 hetes km

2009. jún. 17. 08:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen furcsa,hogy mostanaban mindenki azt irja hogy semmi tunete nincsen,regen meg mindenki beteg volt vajon miert lehet ez?En is 12 hetes vagyok de soha semmi bajom nem volt,a hasfajason es mellfeszulesen kivul.
2009. jún. 17. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:
En is csatlakozom, 5 hetes vagyok es a cicim feszulesen meg a hasszurkakon kivul semmit sem erzek. talan meg annyit, hogy este korabban agyba vonulok mert faradtabb vagyok. Mar 20:00 ora korul ragadnak le a szemeim de napkozben semmi bajom. Szeritnem lehet a rosszulletek kesobb jonnek, de ki tudja, az is lehet megusszuk. Boldog babavarast kivanok mindenkinek, es most nagyon megnyugodtam, hogy nem csak en vagyok tunetmentes, mar feltem, hogy valami gond lehet. :) Julius 3-an megyunk eloszor uh-ra.
2009. jún. 17. 09:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Szuper, örülök, hogy vagyunk páran akiknek nem nagyon van tünetük. Köszönöm mindenkinek a választ és főleg a megnyugtatást, kívánom mindenkinek a legjobbakat!
2009. jún. 17. 11:26
 9/10 anonim ***** válasza:

5+6 naposan még én is boldog tünetmentesek táborába tartoztam! Másnap kezdődött a gyomorégés! :-) Ha úgy érzed minden rendben, akkor ráérsz elmenni. Nekem 6 hetesen már volt szívverés, és nagyon megnyugodtam, hogy jó helyen van a baba.

Boldog babavárást!!

2009. jún. 17. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:

érdekes, nekem az első terhességem teljesen tünetmentes volt (nem ijesztegetlek, de el is vesztettem). A mostani terhességemmel már az 5. héttől rosszul vagyok, barna folyásom is van, meg minden, ami az elsőnél nem volt, pedig azt hittem, bivalyerős, komplikációmentes terhességem lesz. Néha már azon parázok, hogy mi a jobb, ha rosszul vagyok, vagy ha elmúlnának a tünetek. Ha hirtelen elmúlnának, meg lennék róla győződve, hogy baj van, így is folyton idegeskedek. Háromhetente kell orvoshoz menjek, két hete voltam, nem tudom, hogy birok még ki még egy hetet ilyen bizonytalanságban!

Boszi, nem ide tartozott, de jólesett kimondani magamból. Remélem továbbra is tünetmentes leszel.

7 hetes kismami

2009. jún. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!