5+6 hetes vagyok, normális, hogy alig van tünetem? Orvoshoz még nem mentem el, de 3 tesztem is nagyon erős pozitív.
Szia!
Ha nem baj, csatlakozok hozzád, mert én is hasonlót szerettem volna kérdezni. :)
4-5 hetes vagyok, nincs semmi extra tünetem, a melleim is rendben, de néha szirkál a hasam és kis gyomorégésem is van.
Még én sem voltam orvosnál.
Nekem csak a beágyazódás után volt hányingerem 2 napig, és az első hét hétben lényegében semmi egyéb tünetem nem volt. Nem fájt, feszült a mellem, nem volt hányinger, sem fáradtság. Tesztet is csak azért csináltam, mert megéreztem, hogy ebből baba lesz :-)
38+5 hetes km
Sziasztok!
Teljesen normális, ne aggódjatok!
Nekem sem volt semmi más tünetem az általad említetteken kívül. A 9. hét körül jött pár nap enyhe hányinger, ezt leszámítva csak hasszurka és enyhe mellfeszülés.
Minden rendben lesz!
Gratulálok és boldog babavárást!
23 hetes km
5+6 naposan még én is boldog tünetmentesek táborába tartoztam! Másnap kezdődött a gyomorégés! :-) Ha úgy érzed minden rendben, akkor ráérsz elmenni. Nekem 6 hetesen már volt szívverés, és nagyon megnyugodtam, hogy jó helyen van a baba.
Boldog babavárást!!
érdekes, nekem az első terhességem teljesen tünetmentes volt (nem ijesztegetlek, de el is vesztettem). A mostani terhességemmel már az 5. héttől rosszul vagyok, barna folyásom is van, meg minden, ami az elsőnél nem volt, pedig azt hittem, bivalyerős, komplikációmentes terhességem lesz. Néha már azon parázok, hogy mi a jobb, ha rosszul vagyok, vagy ha elmúlnának a tünetek. Ha hirtelen elmúlnának, meg lennék róla győződve, hogy baj van, így is folyton idegeskedek. Háromhetente kell orvoshoz menjek, két hete voltam, nem tudom, hogy birok még ki még egy hetet ilyen bizonytalanságban!
Boszi, nem ide tartozott, de jólesett kimondani magamból. Remélem továbbra is tünetmentes leszel.
7 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!