Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a baby merc...

Mi a véleményetek a baby merc agat lux babakocsikról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 17:37
1 2
 11/14 anonim válasza:

A Lurdy hazbol valoban elkoltoztek, en szemelyesen meg a Lurdy hazban rendeltem meg a kocsit, de nekem mar az uj cimre kellett utanamennem.

Uj cimuk:

1081 Budapest, Kiss József u. 8.

( A Blahától a Keleti felé a 2. mellékutca, a Rákóczi út felöl egyirányú. )

-ha a Rákoczi ut felol mentek be az utcaba akkor a bal oldalon talalhato es egy pincehelyisegben. Amikor en voltam ott akkor meg nem volt kiteve a cegtabla, hisz csak 1 napja koltoztek at es meg csak rendezgettek a boltot.

Ezen a telefonszamon el is lehet oket erni: 70/ 244-50-00

2009. dec. 24. 16:02
 12/14 anonim válasza:
Mi is ezt a kocsit néztük először, de végül egy hasonlónál döntöttünk! A kocsi neve kunnert, vagy king raf-pol (teljesen ugyanaz a kocsi csak mások a szinei) én ajánlom nézd meg a www. aprosagokboltja.hu -t. Mi itt vettük, nagyon jó kis kocsi. és olcsóbb is valamivel!
2009. dec. 27. 10:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mondjuk először is emeld meg, hogy elbírod-e????

15 kg!!!! Baba nélkül!!

És a hordozót a mózesba lehet csak rakni??? Hát úgy már 20 kg lesz! + baba. Praktikus lenne ha a kerekeit le tudná venni az ember, mert a kocsiba úgy jobban elfér. Bár azt nem tudom, hogy van-e autótok.. azt nem írtad. :)

Én egy 14 kg-s Jane Carrerát nem bírtam el, pedig először ezt néztük ki. Ezért lemondtam róla.

Most egy Bebe Confort High Trek-ünk van. Mondjuk árban a négyszerese ennek..

Érdemes előbb tényleg személyesen megnézni mielőtt babakocsit vesz az ember.:)

2009. dec. 28. 12:11
 14/14 anonim ***** válasza:

www. aprosagokboltja.hu

Megnéztem ezt én is, nekem tetszenek és tényleg jó áron vannak. Bonyhádon van üzletük, tőlünk nincs olyan messze, szerintem elmegyek megnézni személyesen is.

2009. dec. 28. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!