Mi a véleményetek a baby merc agat lux babakocsikról?
A Lurdy hazbol valoban elkoltoztek, en szemelyesen meg a Lurdy hazban rendeltem meg a kocsit, de nekem mar az uj cimre kellett utanamennem.
Uj cimuk:
1081 Budapest, Kiss József u. 8.
( A Blahától a Keleti felé a 2. mellékutca, a Rákóczi út felöl egyirányú. )
-ha a Rákoczi ut felol mentek be az utcaba akkor a bal oldalon talalhato es egy pincehelyisegben. Amikor en voltam ott akkor meg nem volt kiteve a cegtabla, hisz csak 1 napja koltoztek at es meg csak rendezgettek a boltot.
Ezen a telefonszamon el is lehet oket erni: 70/ 244-50-00
Szia!
Mondjuk először is emeld meg, hogy elbírod-e????
15 kg!!!! Baba nélkül!!
És a hordozót a mózesba lehet csak rakni??? Hát úgy már 20 kg lesz! + baba. Praktikus lenne ha a kerekeit le tudná venni az ember, mert a kocsiba úgy jobban elfér. Bár azt nem tudom, hogy van-e autótok.. azt nem írtad. :)
Én egy 14 kg-s Jane Carrerát nem bírtam el, pedig először ezt néztük ki. Ezért lemondtam róla.
Most egy Bebe Confort High Trek-ünk van. Mondjuk árban a négyszerese ennek..
Érdemes előbb tényleg személyesen megnézni mielőtt babakocsit vesz az ember.:)
www. aprosagokboltja.hu
Megnéztem ezt én is, nekem tetszenek és tényleg jó áron vannak. Bonyhádon van üzletük, tőlünk nincs olyan messze, szerintem elmegyek megnézni személyesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!