Normális, ha ilyen hosszan feszíti magát?
Előrebocsátom, lehet, hogy ez a hét leghülyébb kérdése, de első terhesség. 35. hét, időnként kifeszíti magát, de annyira, hogy fizikai fájdalmat okoz vele és szinte mozdulatlanul 10-20 percig kitartja ezt a pózt.
Nem sikerült még térben elhelyeznem, fejjel lefelé van, de hogy pontosan mijét hova nyomja, csak tippelni tudok.
Most a legutóbbi olyan érzés volt - és úgy is nézett ki - mintha haránt fordult volna és oldalirányban feszítene. Normális, ha ilyen hosszan feszíti magát? A magzatmozgásoknak nem inkább rúgásokból, ütésekből kellene összetevődnie?
a becsült mérete megfelel az adott hétnek? elképzelhető, hogyha valamivel nagyobb, már szűkösen érzi magát bent, próbál nyújtózkodni.
ha pozíciót váltasz, akkor sem mozdul el?
Ha teljesen más pózt veszek fel és mozgok, illetve mozgatom a hasamat, akkor némileg módosít. De pl, ha "megrázom" a hasam kézzel óvatosan, akkor még masszívabban feszíti magát.
Kisebb pózváltásra nem reagál.
Valószínűleg nagyobb eg yhéttel egyébként, én is úgy tudom a fogamzást és a mérések is 5-7 nappal nagyobbnak mutatták.
Nem, az egész család földszintes, mindkét irányból, az apja is 170 cm alatti.
Én 52 cm-rel születtem, az apját nem tudom, de gondolom ő se volt túl nagy, mindketten 3200-3400 g közötti súllyal jöttünk világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!