Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig húzhatom még?

Meddig húzhatom még?

Figyelt kérdés
Szombat hajnalban gorcsoltem folyamatosan. Reggel be mentem kontrollra biztos ami biztos. Minden rendben van, azt mondta a doktor nő még kicsit haza mehetek. 1 ujjnyira ki vagyok tagulva.egesz nap fajt utana , de foleg mikor fekudtem. Mar remenykedtem, de aztan ma semmi bajom :(
2014. ápr. 13. 09:31
 1/2 A kérdező kommentje:
38+5 km
2014. ápr. 13. 09:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Akár a végéig is simán kihúzhatod.

Én 36 hetesen kerültem kórházba, 1 ujjnyira végig nyitva voltam és még az orvosokat is megtévesztő 3 perces jóslókat produkáltam. Sőt, mikor már a kórházba kerültem, akkor már 2 ujjnyira végig nyitva voltam. De mivel 36 hetesen még korainak ítélték, hogy beavatkozzanak, illetve tágulni sem tágultam tovább, így nem csináltak semmit, végül a fájások elmúltak, de haza már nem engedtek. Illetve akkor nálam a kórházban toxémia is jelentkezett. De így is még másfél hétig húztam, mire a vérnyomásom egyik este az egekbe szökött, gyógyszeres kezelés mellett is és szivárgott a magzatvizem. És akkor éjjel született meg a fiam.

Szóval az első görcsölések és méhszájnyílásra rá másfél héttel.

Úgyhogy ezek alapján akár megszülhetsz 1-2 napon belül, de ki is viheted a végéig is.

2014. ápr. 13. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!