Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35. héten 3. fokú elöregedett...

35. héten 3. fokú elöregedett lepény, meddig húzhatom?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 35+2, uh-n látta az orvos, hogy a lepény 3. stádiumú.

Befektet, hogy nyomon kövesse uh-val.

Volt valakinek még hasonló?

2014. jan. 28. 13:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nekem 35 hetesen el volt meszesedve a lepény, de ikreknek volt egy közös placentája. Császár lett, az egyik baba már nem nagyon fejlődött emiatt odabent.

Ha befektetnek, és foglalkoznak veled, az jó, ne aggódj. Szerintem ha csak simán harmad fokban érett, az még hetekig bírhatja.

2014. jan. 28. 13:27
 2/18 anonim ***** válasza:

Nekem 34 hetesen lett az, 39+1-en mentem szülni, mert fájásaim lettek. Minden rendben volt, gyors problémamentes szülésem volt!

Neked is hasonlót kívánok!

u.i.: ha ne adjISten előbb jönne ki a lepény miatt, mondjuk 2 hét múlva, akkor sincs gáz! 8-) De megnyugtatni akarlak! 8-)))

2014. jan. 28. 13:35
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem 31 hetesen már 3. fokú volt a lepényem. A 41. héten szültem.
2014. jan. 29. 20:22
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Már 37+3 vagyunk, a helyzet változatlan, naponta nst. ha kihúzom még egy hetet, remélem, már nem lesz gond.

2014. febr. 12. 10:36
 5/18 anonim ***** válasza:

Már ígysem lesz! Barátnőm pont 37+3-on szüle mind a kett gyerekét. Teljesen érettek voltak. (3420gr, 51cm az egyik)

Könnyű szülést, és sok boldogságot!

2014. febr. 12. 14:02
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm, de császár lesz, valószínűleg jövő héten.
2014. febr. 13. 18:45
 7/18 anonim ***** válasza:

Erőt, és gyors gyógyulást kívánok! Ha szeretnél beszélgetni esetleg, akkor írj nyugodtan. (Megkérdezhetem, hogy a méhlepénnyel van gond?) Egyébként jó időben vagytok!!!

2-es 5-ös voltam.

2014. febr. 13. 20:02
 8/18 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm, nagyon félek, mondhatni rettegek a császártól, de az orvosomra hallgatok, nem kockáztatunk.

Meszes a lepény, és ugyan a keringése még jó, de már tegnap az uh-n látszott, hogy kevesebb a magzatvíz.

2014. febr. 14. 07:12
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekem is kevesebb volt a magzatvíz, de nem lett semmi gond. Ha császárt mond, akkor hallgass is rá! Tudod nekem anno azt mondta a védőnőm, hogy mindig az orvosra hallgassak, mert több szülést csinált már mint én, aki ezt-azt olvastam, illetve ha neadjisten baj lenne, akkor "inkább" az orvost hibáztassam mint magamat, mert annál nincs gyilkosabb dolog. Így is tettem, és nagyon szép emlékem van. Ha császárt mondanak, akkor legyen az. Semmivel nem leszel ettől kevesebb. Tejed sem ettől függ, hogy lesz-e, illetve mennyi lesz. Nekem természetes szülésem volt, és csak az 5. napon lett tejem.

Igen, nagyobb nőgyógyászati műtét, de szükséges, és nem választott.

Kitartás! Nemsokára a szép babádat tarthatod a kezedben, aki mindent megér!8-)

2014. febr. 14. 15:59
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, próbálok erre gondolni én is.

Talán a várakozás a legrosszabb, meg a bizonytalanság.

2014. febr. 14. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!