Csaszar utan is be kell tartani a 6 het szexmentes hetet?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 14:24
3/7 anonim válasza:
Igen. Hisz utána is ugyan úgy van gyermekágyi vérzés stb.
4/7 anonim válasza:
Persze, sőt, még inkább. Bármennyire rutinműtét manapság a császár, ugyanúgy nagyhasi műtét, ami után a méhen lévő hegnek gyógyulnia kell, egy nemi aktussal pedig nagyon könnyű felszakítani/felfertőzni, ami után nagyon csúnya szövődmények lehetnek (végső esetben akár méheltávolítás is!). 6 hetet ki lehet bírni, addig csináljátok máshogy ;)
5/7 anonim válasza:
nekem pár napig volt ságás-barnás a betéten...egy hét után semmi, mi 5 hetet vártunk:) semmi nem történt, doki is mondta nem gond...itt németben pl nincs 6 hét, itt addig van tilalom mig van valamilyen vérzés-váladékozás szülés után, olyan 2-3 hétig max...
6/7 anonim válasza:
Nem kell, de szerintem, akinek volt csaszija, az tuti nem gondol még a szexre a 6. héten; én legalább is a sima szülésnél hamarabb kívántam, mint császár után, bár engem hosszában vágtak, és az lassabban gyógyul, meg a farmer zippje is pont oda esik, ami szintén nem gyorsítja a folyamatot..
7/7 A kérdező kommentje:
Nem értem valaki miért pontozgat le mindenkit....?!!!
Egyébként köszönöm szépen a válaszokat!
2014. ápr. 14. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!