Van olyan aki júni 25 felé van kiírva szülésre? Jó lenne beszélgetni egy velem egy idős kismamával :-)
Szia!
Ne aggódj, még bőven van ideje befordulni. És kisfiú vagy kislány, mert azt nem írtad.
Nekem is jó sokat mocorog. És már átfordult. Szerintem éreztem is, hogy mikor, mert egyik hajnalban fent voltam és nagyon furcsát éreztem, nem rúgás volt, hanem ilyen állandó mozgás, mintha átrendezett volna ott bent mindent és a következő uh-n már fejvégű volt, szóval tuti akkor fordult be. :)
Nagyon szép neveket választottatok!
Nekem kifejezetten tetszik a Gábor is, de a családunkban már van(férjem és az én tesóm is), így emiatt már nem adnám, pedig tuti ezt választanám, ha nem így lenne. Na meg ugye kislányunk lesz...:)
A Levente pedig nálunk is listán volt, amikor még nem tudtuk, hogy kislány lesz a pocaklakónk.
Nekem is hatalmas már a pocakom. Mi is itt saccolgattuk, hogy tuti van már 2kg. Mi csak hétfőhöz egy hétre megyünk uh, már nagyon várjuk mi is. Kíváncsi vagyok, hogy nálatok hogy alakulnak a méretek? Majd megírod? És a többieknél?
Én jól vagyok. Csak mostanában elkezdtem vizesedni. Estére nagyon csúnyán fel tud dagadni a bokám és felpóckolt lábakkal alszom. Amúgy minden ok, sokat mocorog a babánk. :)
32 hkm
A júli 9-es vagyok. Kisfiút várunk.
Május végére tervezem a mosást, vasalást, pakk összekészítést.
A 26. héten voltam utoljára uh-n, akkor még fejjel felfelé csücsült, szerintem most is úgy fekszik, hiszen mikor csuklik, akkor azt egész a köldökömnél érzem. 32. héten lesz a hivatalos kórházi uh, de ezen kívül megyünk még 4d-re babamozira, amit nagyon- nagyon várok, várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!