Normális érzés 38 hetesen?
Figyelt kérdés
Kb. 15 percenként kell pisilnem, eközben keményedik a hasam,mintha elől-hátul le akar szakadni és úgy érzem mintha nagy vécéznem kellene, de egyébként meg nem kell..2014. ápr. 11. 14:53
1/18 anonim válasza:
Normális. Amikor én így éreztem, kb. egy nap múlva szültem.
2/18 A kérdező kommentje:
hú, de jó is volna :) és előtte volt valami "előjel" ezen kivűl?
2014. ápr. 11. 14:58
3/18 anonim válasza:
Én meg ezt már a szülőszobán éreztem. :)
4/18 A kérdező kommentje:
én nem..első szülésemnél nem éreztem hogy "vécére " kellene menni, valahogy egybefolyt az összes fájás :D
egyébként a két pisi közt lehet sokat írtam a 15 perccel..hétfőn tölteném a 39.hetet
2014. ápr. 11. 15:21
5/18 anonim válasza:
én is a 38. hétben vagyok..hülyén hangzik lehet, de szeretnék már valami hasonlot érezni...én ugy várom már, hogy legyen egy kis fájás, vagy görcs..de eddig semmi változás nincs..se görcs, se keményedés, se gyakori wc-re járkálás.
6/18 anonim válasza:
Remélem normális érzés, mert én is hasonlóan érzek és 38+4 hetes vagyok.
Mondjuk nagy wc-zési ingerem nincs, ellenben nem 15 percenként, rohangálok pisilni, hanem kb. 5 percenként. :)))
7/18 A kérdező kommentje:
Na látom nem vagyok egyedűl akkor :)
Bár, remélem hogy valamiféle jelek ezek, mert nem szeretném túlhordani a picit, mint az első leányzót.
2014. ápr. 11. 15:33
8/18 anonim válasza:
6-os vagyok. Megkérdezhetem, hogy kisfiú lesz-e, vagy kislány? És hol fogsz szülni? :) Úgy látom, ugyan aznapra vagyunk kiírva. :) De én se bánnám, ha nem húznánk a végéig.
9/18 A kérdező kommentje:
kislány lesz :)) 21 re vagyok kiírva pontosan. Békéscsabán fogok szülni. És te? :)) mi lesz?
2014. ápr. 11. 15:37
10/18 anonim válasza:
Én is 21-re, és nálunk is kislány lesz. :) Én Budapesten, a SOTE-n fogok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!