Feszítő szúró érzés alhasban 30 hetesen?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdődött mikor felálltam, alig bírtam lépni. Most fekszem, és fáj ha mozog a baba.2013. nov. 21. 21:06
1/2 anonim válasza:
Szia én is 30 hetes vagyok, nekem sokszor keményedik a pocim mert rugdos a baba. Néha fáj ahogy rúg meg a keményedések is. Van szurkáló érzésem egész lent és köldök tájékán is, azt mondta a doki ez normális, amíg nem fáj, vagy görcsöl addig nincs gond. A feszítő érzéskor nem keményedik a hasad nekem úgy szokott kezdődni. Pihenj az nem árthat de ha sűrű vagy nagyon fáj akkor minden kép hívd fel a dokit szerintem, nehogy baj legyen. Ilyenkor a méhed már gyakorlatozik a szülésre, remélem segítettem.
2/2 anonim válasza:
Nekem ez mar hetek ota tart, ha felallok egyre gyakrabban erzem. Ha szep lassan felegyenesedek es elindulok egy ido utan elmulik. Olyan, mintha be kene jaratodnia minden egyes alkalommal, amikor felallok. Nem tudom, pontosan mi ez, az elozo terhessegemnel nem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!